Oskari Katajisto ongelmistaan: ”Tarkoitus ei ole ollut tehdä pahaa”

Julkaistu:

Elämäkerta tekeillä
Näyttelijä Oskari Katajisto on joutunut käymään elämässään läpi monta vuoristorataa. Aviorakkaus voi nyt hyvin.
Oskari Katajisto ja hänen Sanna-vaimonsa parisuhde on ollut välillä koetuksella. Avioeropaperit menivät jo eteenpäin, mutta asiat ovat nyt mallillaan.

– Rakkaus kukoistaa ja meillä on hauskaa yhdessä, Sanna sanoo.

Kesällä Oskari oli töissä Tampereella kesäteatterissa ja ajoi Helsinkiin edestakaisin joka päivä. Perhe vietti myös yhteislomaa Espanjan Fuengirolassa.

– Kun ajoin Tampereelle ja sieltä takaisin pimeässä ja vesiliirrossa, ajattelin, että olen kyllä hullu, hän naureskelee Estetia-klinikan avajaisissa Sanomatalossa.

Syksyllä Oskari näkyy Roba-tv-sarjassa ja elokuvassa Nuotin vierestä. Hän aloittaa myös terapeutti Tommi Hellstenin kanssa viiden tunnin seminaarin miehen kasvutarinasta.

– Puhumme kasvun piikeistä ja vastuusta.

Oletko itse kasvanut ihmisenä?

– Kyllä kai. Tuntuu toki, että olen nimeni mukaisesti kapsahtanut katajaan useinkin. Olen kohta 50-vuotias ja vähemmälläkin olisin voinut päästä. Olen pyrkinyt parempaan eikä tarkoitus ole ollut tehdä pahaa.

Yksi uusi luku elämässä on elämäkerta, jota Oskarin hyvä toimittajaystävä kirjoittaa parhaillaan.

– Meillä on joka viikko pitkät sessiot. Elämäkerta ilmestyy keväällä. Siihen tulee aika tanakkaa tavaraa ja siinä kerrotaan, kuka on oikeasti Oskari Katajisto, eikä vain se julkisuuden Oskari Katajisto.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt