MTV: Rakkauskokeilu jatkuu – tältä näyttävät uudet Ensitreffit alttarilla -parit! - Viihde - Ilta-Sanomat

MTV: Rakkauskokeilu jatkuu – tältä näyttävät uudet Ensitreffit alttarilla -parit!

MTV julkaisi sivuillaan kuvat uusista Ensitreffit alttarilla -pareista.

1.9.2015 9:31

Tänään tiistaina alkavassa Ensitreffit alttarilla -hittisarjan toisella kaudella kuusi sinkkua astelee alttarille ja menee naimisiin henkilön kanssa, jota he eivät ole koskaan aikaisemmin tavanneet.

MTV julkaisi sivuillaan kuvat sinkuista, jotka avioituvat sarjan toisella kaudella. Katso kuvat pareista täältä!

IS katsoi ensimmäisen jakson ennakkoon ja esitteli parit jo viime viikolla, mutta nyt parien kuvat on ensimmäistä kertaa julkistettu.

He menevät Ensitreffeillä naimisiin

Sari, 34, on ollut sinkkuna 5 kuukautta. Hänelle asiantuntijat arvioivat parhaaksi kumppaniksi Antin, 35. Antti on ollut sinkkuna 9 kuukautta.

– Olen aikaisemmin tavannut miehiä sokkotreffeillä. Pari jotain nettitapaamistakin olen kokeillut huonommalla menestyksellä, Sari kertoo ohjelman avausjaksossa.

– Jotta toisen kanssa voi tosissaan olla, niin toisen täytyy vastata niitä mielikuvia ja toiveita, jotka on itse asettanut. Vanhempana arvot ovat nousseet tärkeiksi, Antti kuvailee.

Kaksi vuotta sinkkuna ollut Tanja, 29, ja Roni, 27, ovat asiantuntijoiden mielestä paperilla täydellinen pari.

– Miksi olen sinkku? Ehkä siksi, että olen nirso. Aika helposti lyttää miesehdokkaita, jos toisessa on piirre, joka alkaa ärsyttämään pidemmän päälle. Kerran mulla oli treffit miehen kanssa, joka oli mukava, mutta aivan tumpelo käsistään. Hän ei osannut tehdä mitään, enkä halua olla se perheen mies, joka vaihtaa polttimot lamppuihin, Tanja kertoo.

Myös 5 vuotta sinkkuna ollut Roni tunnustautuu nirsoksi.

– Olen ollut ehkä vähän nirso. Etsin ehkä vähän liikaa virheitä. Toimiva parisuhde on mielestäni sellainen, että voi puhua avoimesti asioista ja voi olla oma itsensä. Unelmapuoliso olisi vaaleatukkainen ja urheilullinen. Ei täysi fitnesstyttö, en mä sellaista halua, Roni sanoo.

”Haluan järkevän ja rauhallisen miehen”

Kolmas asiantuntijoiden muodostama pari on Mari, 34, ja Jouni, 35. Jouni on viihtynyt sinkkuna 6 kuukautta, Mari 6 vuotta.

– Mulla ei ole ollut onnea rakkaudessa. Olen tapaillut paljon ihmisiä ja etsinyt sitä oikeaa. Aina on kuitenkin ollut jotain, ettei se suhde ole voinut kehittyä pidemmälle. Toivon, että tuleva aviomieheni on rauhallinen ja järkevä. Jos itse olen välillä kuin tuuliviiri, niin hän on olisi tasapainoinen, Mari kertoo ohjelmassa.

– Edellisistä suhteista olen oppinut paljon. Suhteissa kasvaa paljon. Odotukset uudelle suhteelle on se, että meillä olisi yhteiset tavoitteet ja molemmilla olisi mahdollisimman samanlaiset ajatukset, Jouni kertoo toiveistaan parisuhteen kannalta.

Juttua korjattu kello 22.59: Ronin ikä on 27, ei 37.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?