Viihde

Tältä näyttää Ristomatti Ratian ja Anu Saagimin 16-vuotias Robin-poika: ”Kasvatuksesta kiitos kuuluu Anulle”

Julkaistu:

katso kuvat
Ristomatti Ratian ja Anu Saagimin Robin-poika on jo 16-vuotias nuori mies. IS:n Yksinäinen katsastaja tapasi Ratiat, jotka kertoivat Robinin olevan kiinnostunut lumilautailusta ja skeittauksesta.
Suunnittelija Ristomatti Ratia ja hänen vaimonsa, Elu24-lehden päätoimittaja Anu Saagim-Ratia viettivät kulttuuripitoisen viikonlopun Pietarissa. Mukana oli myös pariskunnan 16-vuotias Robin-poika.

Anu Saagim kertoo Ilta-Sanomien Yksinäiselle katsastajalle asuvansa Robinin kanssa Virossa, mutta he käyvät säännöllisesti Helsingissä.

– Teemme maailmalle muutamia perhematkoja vuodessa ja käymme Robinin kanssa myös Helsingissä, Tallinnassa poikansa kanssa asuva Anu Saagim-Ratia kertoi.


Katsastaja sai tietää, että vaikka viroa ja englantia puhuva Robin kerää nykyään nuorten virolaisten ja venäläisten taiteilijoiden töitä, on hän enemmän kiinnostunut lumilautailusta ja skeittailusta.

– Robin on myös kiinnostunut extreme-lajeista, Anu kertoi.


Helsingissä asuva Ristomatti Ratiakin kehui poikaansa. Isä ja poika ovat tänä kesänä viettäneet mukavia hetkiä yhdessä. Suunnittelija on ylpeä pojastaan.

– Hän on fiksu ja hyväkäytöksinen nuori mies. Olen myös iloinen, että Robinilla on todella mukavia kavereita. Kasvatuksesta kiitos kuuluu Anulle, Ristomatti kehui.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt