Läheiset huolestuivat Kylie Jennerin, 18, ulkonäkökeskeisyydestä: Napsii yli 200 selfietä päivässä, uskoo olevansa perheensä kaunein - Viihde - Ilta-Sanomat

Läheiset huolestuivat Kylie Jennerin, 18, ulkonäkökeskeisyydestä: Napsii yli 200 selfietä päivässä, uskoo olevansa perheensä kaunein

Kardashian-klaanin kuopus viihtyy niin hyvin kameran edessä, että päivittäin otettujen selfieiden määrä hipoo uskomattomia lukemia.

1.9.2015 8:34

Kylie Jennerillä riittää puuhaa sosiaalisessa mediassa. Muutama viikko sitten 18-vuotissyntymäpäiväänsä juhlistanut Kylie on ahkera somettaja, joka julkaisee päivittäin useita kuvia joko itsestään tai luksuselämästään.

Kardashianien perheen lähipiiristä paljastetaan, että Kylie ottaa päivittäin jopa 200 selfietä. Lähipiirin mukaan Kylien koko elämä pyörii tällä hetkellä hänen ulkonäkönsä ympärillä.

– Hän ei voi mennä heijastavan pinnan ohi olematta ihailematta itseään, läheiset kertovat Contact Music -sivustolle.

Kylien kuvaillaan hyvin kilpailuhenkiseksi ja hän vertaa itseään etenkin vuotta vanhempaan isosiskoonsa, Kendalliin.

Läheiset ovat huolestuneet Kylie Jennerin ulkonäkökeskeisyydestä.­

– Kylie on varma, että hän on perheen kaunein. Jopa nätimpi kuin mallina työskentelevä Kendall. Hänen turhamaisuutensa on lähtenyt aivan käsistä. Hän ottaa yli 200 selfietä päivässä.

Kylie ja Kendall kuvattuna vuonna 2010.­

Läheiset sanovat olevansa huolissaan Kylien ulkonäkökeskeisyydestä. Kylien ulkonäkö on kokenut viimeisen vuoden aikana suuren muutoksen. Kylien on huhuttu korjailleen ulkonäköään plastiikkakirurgin paikkeilla ja Kylie onkin itse myöntänyt turvautuvansa täyteaineisiin muhkeiden pusuhuulten ylläpitämiseksi.

– Kylie ei ole juurikaan tekemisissä lapsuudenystäviensä kanssa. He olivat ennen todella läheisiä, mutta nyt he eivät enää kuulu Kylien elämään, lähipiiristä kerrotaan.

”Ei penaalin terävin kynä”

OK! Magazinen mukaan Kylie on rohkeista Instagram-kuvista huolimatta todellisuudessa hyvin ujo.

– Hänellä on vaikeuksia jutella ihmisten kanssa kasvotusten. Hän yrittää keskustella, mutta hän ei ole niin sanotusti penaalin terävin kynä. Se, että hän suoritti peruskoulun loppuun, on suuri mysteeri kaikille Kylien tunteville.

Jos kuvat eivät näy selaimellasi, niin katso ne tästä, tästä ja tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?