Povipommi Pamela Anderson, 48, haluaa vanheta arvokkaasti: ”Botoxin takia en näyttänyt enää itseltäni” - Viihde - Ilta-Sanomat

Povipommi Pamela Anderson, 48, haluaa vanheta arvokkaasti: ”Botoxin takia en näyttänyt enää itseltäni”

Pamela Anderson vannoo, ettei enää ikinä käytä botox-pistoksia.

27.8.2015 23:01

Baywtch-kaunotar Pamela Anderson hätyyttelee viidenkympin rajapyykkiä. 48-vuotias povipommi sanoo, ettei hän murehdi ikäänsä, vaan haluaa vanheta arvokkaasti.

– Ikä on mikä on, sitä paitsi minusta tuntuu, että nuorrun jatkuvasti, Pamela sanoo Daily Mailin haastattelussa.

Uhkeasta povestaan tuttu Pamela on kertonut aikaisemmin, ettei hänelle ole tehty rintojen suurennusleikkausten lisäksi muita operaatioita. Hän kuitenkin myöntää kokeilleensa muutaman kerran botox-pistoksia.

– Olen varmaan vihonviimeinen ihminen, joka kokeili botoxia. Minusta tuntui kun silmäni olisivat uponneet niin syvälle kallooni, etten näyttänyt enää itseltäni. En ole ollenkaan kiinnostunut tuollaisista toimenpiteistä, Pamela sanoo.

Pamela ei tuomitse kauneusleikkauksia, mutta ei usko teettävänsä niitä enää itselleen.­

Povipommi sanoo hoitavansa ulkonäköään säännöllisillä kauneushoidoilla, mutta hän suosii luonnollisempaa ulkonäköä.

– On olemassa tiettyjä juttuja, joilla saamme itsemme näyttämään paremmalta. Jotkut ihmiset vievät kauneusoperaatiot liian pitkälle. Minä en ole yksi heistä. Äitini näyttää upealta. Rakastan Jane Fondaa ja Brigitte Bardot’a. Kauneus tulee sisimmästä.

Povipommi ei ole tunnettu luomusta ulkonäöstään, vaikka hän onkin vanhemmiten suosinut hieman luonnollisempaa tyyliä. Kuva Pamelan tähdittämästä elokuvasta Barb Wire (1996).­

Jutun videolla Pamela ja muut julkkisvieraat kuvattuna Unity-dokumentin ensi-illassa kesäkuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?