Varo juonipaljastuksia! Tällaisia ovat uudet Ensitreffit alttarilla –rakkauskokeilun parit: ”Olen ollut ehkä vähän nirso” - Viihde - Ilta-Sanomat

Varo juonipaljastuksia! Tällaisia ovat uudet Ensitreffit alttarilla –rakkauskokeilun parit: ”Olen ollut ehkä vähän nirso”

IS katsoi ennakkoon huippusuositun Ensitreffit alttarilla -sarjan toisen kauden avausjakson. Alttarille astelee jälleen kuusi sinkkua.

27.8.2015 21:19

Ensitreffit alttarilla -ohjelma palaa televisioon tiistaina 1. syyskuuta. Ava-kanavan menestyssarja veti ensimmäisellä tuotantokaudellaan keskimäärin 700 000 katsojaa viikoittain television ääreen.

Sarjassa asiantuntijat valitsevat sinkuille täydellisen parin ja he menevät naimisiin ensitapaamisellaan.

Sarjaan haki yli tuhat sinkkua ja toisella kaudella mukana onkin mielenkiintoinen kattaus rakkautta etsiviä miehiä ja naisia.

Asiantuntijoiden mukaan sarjan sinkkunaiset etsivät ”pehmeää ja maskuliinista miestä”. Sinkkumiehet puolestaan eivät ole seikkailijaluonteita, vaan etsivät pitkää parisuhdetta.

Mikäli et halua tietää sinkuista mitään ennen ohjelman alkua, ei tätä juttua kannata lukea pidemmälle.

Ensitreffit alttarilla -sarjan asiantuntijaraati Mikael Saarinen (vas.), Kari Kanala ja Maaret Kallio saattoivat sinkut yhteen.­

Sarjassa mukana on jälleen kolme naista ja kolme miestä, jotka toivovat löytävänsä ohjelmasta tosirakkauden.

Sari, 34, on ollut sinkkuna 5 kuukautta. Hänelle asiantuntijat arvioivat parhaaksi kumppaniksi Antin, 35. Antti on ollut sinkkuna 9 kuukautta.

– Olen aikaisemmin tavannut miehiä sokkotreffeillä. Pari jotain nettitapaamistakin olen kokeillut huonommalla menestyksellä, Sari kertoo ohjelman avausjaksossa.

– Jotta toisen kanssa voi tosissaan olla, niin toisen täytyy vastata niitä mielikuvia ja toiveita, jotka on itse asettanut. Vanhempana arvot ovat nousseet tärkeiksi, Antti kuvailee.

Kaksi vuotta sinkkuna ollut Tanja, 29, ja Roni, 37, ovat asiantuntijoiden mielestä paperilla täydellinen pari.

– Miksi olen sinkku? Ehkä siksi, että olen nirso. Aika helposti lyttää miesehdokkaita, jos toisessa on piirre, joka alkaa ärsyttämään pidemmän päälle. Kerran mulla oli treffit miehen kanssa, joka oli mukava, mutta aivan tumpelo käsistään. Hän ei osannut tehdä mitään, enkä halua olla se perheen mies, joka vaihtaa polttimot lamppuihin, Tanja kertoo.

Myös 5 vuotta sinkkuna ollut Roni tunnustautuu nirsoksi.

– Olen ollut ehkä vähän nirso. Etsin ehkä vähän liikaa virheitä. Toimiva parisuhde on mielestäni sellainen, että voi puhua avoimesti asioista ja voi olla oma itsensä. Unelmapuoliso olisi vaaleatukkainen ja urheilullinen. Ei täysi fitnesstyttö, en mä sellaista halua, Roni sanoo.

”Haluan järkevän ja rauhallisen miehen”

Kolmas asiantuntijoiden muodostama pari on Mari, 34, ja Jouni, 35. Jouni on viihtynyt sinkkuna 6 kuukautta, Mari 6 vuotta.

– Mulla ei ole ollut onnea rakkaudessa. Olen tapaillut paljon ihmisiä ja etsinyt sitä oikeaa. Aina on kuitenkin ollut jotain, ettei se suhde ole voinut kehittyä pidemmälle. Toivon, että tuleva aviomieheni on rauhallinen ja järkevä. Jos itse olen välillä kuin tuuliviiri, niin hän on olisi tasapainoinen, Mari kertoo ohjelmassa.

– Edellisistä suhteista olen oppinut paljon. Suhteissa kasvaa paljon. Odotukset uudelle suhteelle on se, että meillä olisi yhteiset tavoitteet ja molemmilla olisi mahdollisimman samanlaiset ajatukset, Jouni kertoo toiveistaan parisuhteen kannalta.

Ensitreffit alttarilla MTV3 ja Ava-kanavalla tiistaina 1.9 klo 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?