Ensitreffit Alttarilla -ohjelman tähti löysi uuden sulhon - Viihde - Ilta-Sanomat

Ensitreffit Alttarilla -ohjelman tähti löysi uuden sulhon

Ensitreffit Alttarilla -ohjelmasta tuttu Pia paljasti blogikirjoituksessaan löytäneensä uuden rakkaan.

Ensitreffit alttarilla -pareista Jussi ja Pia ilmoittivat eroaikeistaan heti ohjelman päätösjaksossa.­

26.8.2015 10:34

Vuoden 2014 syksyllä Suomen televisiossa nähtiin Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäinen suomalainen kausi. Sarjassa kolme toisilleen entuudestaan tuntematonta paria sanoi toisilleen tahdon.

Kolmesta parista Esa ja Viola ovat edelleen yhdessä. Sen sijaan Miia ja Olli ilmoittivat eroavansa elokuun 2015 puolivälissä, ja Pia ja Jussi kertoivat eropäätöksestään ohjelman lopussa viime vuonna.

Pia kertoo nyt tuoreessa blogikirjoituksessaan viettävänsä nykyään aikaa kokkaavan miehen kanssa kotioloissa.

– En oikeastaan edes tiennyt etsiväni ruuanlaittotaitoista miestä, eikä se todellakaan ole koskaan ollut kynnyskysymys deittaillessa. Mielihyvin puuhailen itse keittiössä ja jätän miesten hommat kaksilahkeisten hoidettaviksi, Pia kirjoittaa.

– Sitten kävikin niin, että kokkaava mies ihan odottamatta käveli keittiööni. Vihdoin ymmärsin asioiden oikean laidan! Kun iltapalaksi taiotaan käden käänteessä täytetty nyhtöpossuleipä (koska pari päivää aiemmin mies huvikseen kypsytteli possua uunissa neljä tuntia) tai kun illalliseksi valmistuu kokonainen luomukana käsittämättömän pehmeäksi hautuneena (koska keittokirjasta löytyi ohje, jota oli pakko kokeilla), Pia hehkuttaa.

– Väistämättä herää ajatus, että tästä on pidettävä kiinni. Pitkään ja lujaa, hän päättää.¨

Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?