He ovat maailman parhaiten tienaavat dj:t tällä hetkellä – arvaatko kärkikolmikon? - Viihde - Ilta-Sanomat

He ovat maailman parhaiten tienaavat dj:t tällä hetkellä – arvaatko kärkikolmikon?

Forbes listasi tänä vuonna eniten tienanneet dj:t.Ykkössijan vienyt ei yllätä.

Dj Calvin Harrisin keikka Seinäjoella Provinssirockissa kesäkuussa 2015.­

26.8.2015 8:58

Vuosi on ollut antoisa skotlantilaiselle dj Calvin Harrisille. Maailman tunnetuimpiin kuuluva dj tienasi Forbesin mukaan viimeisen 12 kuukauden aikana yli 66 miljoonaa dollaria.

Harrisin menestyksen taustoilla ovat lukuisat hittikappaleet, jotka kiikkuvat musiikkipalvelu Spotifyn soitetuimpien kappaleiden listoilla ympäri maailmaa.

Lisäksi media on hellinyt Harrisia tämän alettua seurustella laulaja Taylor Swiftin kanssa. Pariskuntaa on nimitetty musiikkimaailman uudeksi superpariksi.

Aiemmin Beyoncé ja Jay-Z pitivät hallussaan musiikkimaailman parhaiten tienaavan pariskunnan titteliä, mutta Harris ja Swift ohittivat heidät kevyesti yhteistuloillaan.

Hyvänä kakkosena Harrisin jälkeen tulee dj David Guetta, joka tienasi vuoden aikana runsaat 37 miljoonaa dollaria. 47-vuotiaan Guettan ura on kestänyt jo liki kolme vuosikymmentä. Suuren yleisön tietoisuuteen hän nousi vuonna 2004, jolloin hän julkaisi ensimmäisen todellisen hittisinglensä The world is mine.

Forbesin listan mukaan maailman kolmanneksi eniten tienaava dj on dj Tiësto, jonka palkkapussi oli 36 miljoonaa dollaria. Neljänneksi jäi dj Skrillex, joka tienasi 24 miljoonaa dollaria.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?