Näillä sanoilla Cheek palasi keikkatauoltaan! - Viihde - Ilta-Sanomat

Näillä sanoilla Cheek palasi keikkatauoltaan!

Cheekin vuoden mittainen tauko päättyi Blockfestin jättikeikkaan. Keikka alkoi täsmällisesti kello 22.

Kappas, sehän on Cheek! Toisaalta - kuka muu muka?­

22.8.2015 22:11

Vuoden keikkatauon pitänyt Cheek päättää keikkahiljaisuutensa lauantaina Tampereen Ratinan stadionilla.

Cheek esiintyy klo 22 Blockfestin pääesiintyjänä täpötäydelle Ratinan stadionille. Paluukonserttiin on luvassa yli 20 000 ihmisen yleisömeri. Suurin osa kansasta on stadionin permannolla. Ratinan stadionin reunat ovat melko tyhjillään.

Ennen keikan alkua tummana hohtavaa lavaa koristi niin sanottu lähtölaskentakello, joka laski aikaa vuoden mittaisen tauon päättymiseen. Cheek asteli tuhatpäisen festariyleisön eteen lopulta kello 22.03 pitkitetyn alun jälkeen.

Jo heti alussa koettiin todellinen yllätys, kun lavalla seisseen valkokaapuisen kuoron keskellä seissyt hahmo riisui kaapunsa ja alta paljastui – kukapa muukaan kuin Cheek itse. Ensimmäisenä kappaleena kuultiin tuore sinkku Sä huudat.

Ensimmäiset sanansa Cheek lausui kappaleen jälkeen.

– Mitä Tampere? Ollaan Blockfesteillä. Lähetään pitää nää festarit. Pidetään ääntä tänään! Lets go! hän huudatti yleisöä.

Toisena kappaleena kuultiin Kuka muu muka.

Odotettavissa on, että Cheek esittää keikalla suuren määrän vanhoja tuttuja hittejään, mutta lisäksi kuullaan myös kappaleita lokakuussa ilmestyvältä Alpha Omega -albumilta. Uusista biiseistä Ratinan lauantai-illassa kuullaan varmasti ainakin uusi sinkku Sä huudat sekä Cheekin seuraava sinkku Chekkonen.

Lavalla nähdään varmasti myös vierailijoita Cheekin ystäväpiiristä. Lisäksi lavalla ovat Cheekin tukena hänen tuplaajansa Brädi ja TS eli Tomi Sipikari, dj-tuottaja RZY eli Antti Riihimäki sekä suuri liveyhtye ja taustalaulajat.

Ilta-Sanomat seuraa Cheekin paluukeikkaa Ratinassa reaaliaikaisesti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?