Säteilevä morsian! Tanja Poutiaiselta upea hääkuva – ”Elämäni suurin päivä”

Julkaistu:

kesähäät
Entinen alppihiihtäjä meni lauantaina naimisiin puolisonsa Vesa Rinteen kanssa.
Alppiuransa keväällä 2014 paketoinut Tanja Poutiainen on lasketellut avioliiton onnelliseen satamaan. Poutiainen ja kihlattunsa Vesa Rinne vihittiin aurinkoisena lauantaina 22. elokuuta.

Uunituoreesta hääparista julkaistiin kuva säteilevän morsiamen Facebook-sivuilla. Herttaisen hääkuvan yhteyteen Poutiainen oli kirjoittanut tekstin:

– Onnellisesti naimisissa rakkaan mieheni kanssa. Tästä eteenpäin olen rouva Poutiainen-Rinne sekä saman englanniksi ja vielä lisäyksen Biggest day of my life! – elämäni suurin päivä!

Onnellisesti naimisissa rakkaan mieheni kanssa 󾌵. Tästä eteenpäin olen rouva Poutiainen-Rinne. Happily married with my beloved husband 󾌵. From now on I am misses Poutiainen-Rinne. Biggest day of my life!

Posted by Tanja Poutiainen on Saturday, August 22, 2015


Kesällä 2013 kihlautuneet Poutiainen ja Rinne ovat seurustelleet noin kolme vuotta.

Alustava hääaikataulu ei ilmeisesti aivan pitänyt, sillä viime marraskuussa Poutiainen uumoili IS:lle menevänsä keväällä naimisiin. Hääpaikaksi hän suunnitteli tuolloin joko Rovaniemeä tai Leviä, mutta Lappia joka tapauksessa.

Samassa haastattelussa Tanja myös kertoi unelmoivansa tavallisista häistä.

– Nautin arkisista asioista. Pääasia on, että perhe ja lähimmät ystävät pääsevät mukaan, Poutiainen kommentoi syksyllä 2014.


Poutiaisen häistä kertoi ensimmäisenä MTV.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt