Uniikki kosi tv:stä tuttua fitness-rakastaan festarilavalla ja huokaisi helpotuksesta – ”Jos olisi tullut ei, olisin varmaan joutunut juomaan kossupullon” - Viihde - Ilta-Sanomat

Uniikki kosi tv:stä tuttua fitness-rakastaan festarilavalla ja huokaisi helpotuksesta – ”Jos olisi tullut ei, olisin varmaan joutunut juomaan kossupullon”

Räppäri Uniikki eli Dan Tolppanen järjesti fitness-tyttöystävälleen Eevi Teittiselle Tampereen Blockfest-tapahtumassa jättiyllätyksen.

Fitness-kaunotar Eevi Teittinen suostui Uniikin yllättävään kosintaan.­

22.8.2015 16:57

Tampereen Blockfest-tapahtumassa esiintynyt Uniikki eli Dan Tolppanen pyysi tyttöystävänsä Eevi Teittisen lavalle Tikis-biisinsä jälkeen ja kosi häntä täysin yllättäen polvistuen lavalle.

– Fiilis on ihan häkellyttävän hyvä, vaikea käsittää, olen niin onnellinen, ei mitään rajaa! Uniikki kertoi Ilta-Sanomille silminnähden liikuttuneena muutama tunti keikan jälkeen.

Myös Teittinen iloitsi kosinnasta.

– Tosi hyvä fiilis, aika shokissa. Tuli yllätyksenä ja hyvä, että tuli koska en olisi kestänyt mitään kliseistä piknik-kosintaa, Teittinen nauraa ja paljastaa, ettei miettinyt vastaustaan hetkeäkään.

-Onneksi Eevi sanoi kyllä! Joutui vähän jännittämään vastausta. Jos olisi tullut ei, olisin varmaan joutunut juomaan kossupullon ja mennä katuojaan itkemään. Mutta kaikki meni onneksi hyvin! Uniikki nauraa.

Eevi Teittinen ja Dan Tolppanen eli Uniikki olivat luonnollisesti yhtä hymyä kihlojen jälkeen.­

Vaikka kosinta tuli Teittiselle ja yleisölle täytenä yllätyksenä, kertoo Uniikki suunnitelleensa asiaa jo pidemmän aikaa.

– Olin miettinyt asia jo muutaman kuukauden. Eevin ja minun juttu alkoi Blockfesteiltä kolme vuotta sitten ja minusta tämä oli hyvä merkkipaalu, Uniikki kertoo.

-On ollut tosi vaikea pitää asiaa sisällään, olen kertonut vain dj:llemme. Olisin halunnut hehkuttaa asiaa, mutta tämä oli ihan täysi yllätys, onnistuin yllättämään, Uniikki hihkuu.

Häitä pari vuottaa kenties ensi vuonna. Perheenlisäys saa kuitenkin vielä odottaa.

Tuore kihlapari sekä Teittisen peräti 17 timantin sormus.­

Pari aikoo juhlistaa kosintaa tänään maltilla.

– Eevillä on juhlinnan puolesta nyt vähän nihkeä meininki, koska hänellä on tiukka kisadieetti juuri menossa, mutta hän sanoi kuitenkin olevansa niin onnellinen, että otti lasin kuohuvaa kanssani.

Sormukset Uniikki oli valinnut itse. Teittisen sormea koristaa huikea 17 timantin sormus.

Kosinta ei todellakaan jäänyt huomaamatta yleisöltä, joka osoitti villisti suosiotaan huomattuaan mitä esiintymislavalla tapahtui. Tilanteesta löytyy myös video YleX:n Instagramista.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juttua päivitetty klo 17:04: Lisätty Teittisen kommentit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?