Povipommi esitteli rannalla sulojaan kuin Kim Kardashian konsanaan – kummalla parempi poseeraus? - Viihde - Ilta-Sanomat

Povipommi esitteli rannalla sulojaan kuin Kim Kardashian konsanaan – kummalla parempi poseeraus?

Lukuisia kauneusleikkauksia läpikäynyt Heidi Montag esittelee jälleen bikinikuntoaan.

Heidi Montag nautiskeli rannalla sekä auringosta että kuvaajien huomiosta.­

22.8.2015 14:03

Lukuisissa kauneusleikkauksissa käynyt tosi-tv-tähti Heidi Montag, 28, esitteli bikinikuntoaan menneellä viikolla lomaillessaan miehensä kanssa Hawailla, US Magazine kertoo.

The Hills-sarjasta tutuksi tullut Montag on naimisissa sarjassa myös esiintyneen Spencer Prattin kanssa. Pariskunta näytti nauttivan rantalomastaan, mutta molemmilla riitti myös aikaa poseerata kuvaajille.

Povipommi on viime vuosina ollut julkisuudessa enemmän kauneusleikkauksiensa kuin varsinaisten töidensä vuoksi. Montag oli näkyvästi julkisuudessa vuonna 2010 teetettyään kymmenen kauneusleikkausta saman päivän aikana!

The Hills-sarjan aikaan vielä naapurintyttönä esiintyneelle Heidille tehtiin samalla kertaa muun muassa kasvojenkohotus, hänen huulensa ja rintansa suurennettiin, leuka ja nenä pienennettiin ja hänelle laitettiin peppuimplantit. Jälkeenpäin Montag on sanonut katuvansa lukuisia kauneusleikkauksia.

Kumpi onnistui kuvassa paremmin?

Rantalomalla sinisissä bikineissään kuvaajille poseerannut Heidi imitoi myös kollegansa Kim Kardashianin, 34, kuuluisaa kuvaa, jossa hyvin niukassa asussa poseeraava tähti esittelee muodokasta vartaloaan.

Omassa kuvassaan Montag istuu veneen reunalla, katse olan yli kameraan päin. Hyvin samanlaisessa kuvassa kuin Kim Kardashian aikoinaan. Kardashianit -sarjan tähden kuva aiheutti pienoisen kohun vuosi sitten.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian poseerasi kuvaajille Thaimaan lomalla vuonna 2014.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?