Mikko Kivinen Tainola Show’ssa: "Ystäväni Taneli Mäkelä sanoi, että olen veemäinen jätkä!" - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikko Kivinen Tainola Show’ssa: "Ystäväni Taneli Mäkelä sanoi, että olen veemäinen jätkä!"

Juhlakiertueelle lähtevä näyttelijä-ohjaaja Mikko Kivinen on tunnettu siitä, että hän on laihduttanut monin eri keinoin. ”Jossain vaiheessa laihdutus meni niin yli, että olin anoreksian partaalla”, hän paljastaa Tainola Show´ssa.

22.8.2015 7:05

Näyttelijä, ohjaaja Mikko Kivinen, 57, velmuilee Tainola Show’n tuolissa laihdutuskuureistaan, joista on mediassakin aikoinaan kirjoitettu runsaasti.

– Näkkileivät laihduttivat. Nyt on hyvä tilanne, eikä ole paineita mihinkään suuntaan. Enää en näillä aamuilla lähde näkkileipädieetille, aikoinaan 40 kiloa näkkileipien avulla laihduttanut Kivinen naurahtaa.

– Kilot, mitkä tulevat, eivät enää häviä helposti. Laihduttamiset eivät ole kropalleni hyväksi ja olen ajatellut, että elämästä täytyy myös nauttia. Kun laihdutin, ystäväni Taneli Mäkelä sanoi minulle, että olen vittumainen jätkä, Kivinen kertoo Tainola Show’ssa.

Sen verran Kivinen kertoo hurahtaneensa laihduttamiseen, että oli hyvää vauhtia tulossa anorektikoksi.

– En oksennellut. Ymmärsin silti olevani lähellä anoreksiaa, sillä kun minulla oli nälkä, ajattelin sen olevan positiivinen juttu, hän kertoo.

Suosionsa huipulla Kivisellekin nousi kuuluisuus päähän. Sen hän myöntää avoimesti.

– Minulle nousi päähän julkisuus, mutta tajusin duunin olevan tärkeintä. Kun on julkisessa ammatissa, asiaa ei voi välttää. Jos tulee täyspäiväiseksi julkkikseksi ja hakee sitä keinolla millä hyvänsä, on kusessa. Julkisuus ei ole ammatti, hän huomauttaa.

Ensi kuussa Kivinen laittaa itsensä alttiiksi suomalaisilla lavoilla. Hän lähtee Kivinen tie -kiertueelle.

Kivinen tie on monologi, jossa Mikko on melkein kaksi tuntia lavalla.

– Kerron illan aikana paljon asioita, mutta onko kaikki totta, sen voi sitten jokainen mielessään miettiä, Kivinen naurahtaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?