Suomen täydellisillä venäläisnaisilla minitulot – mistä rahat luksuselämään? - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomen täydellisillä venäläisnaisilla minitulot – mistä rahat luksuselämään?

Pian alkavan Suomen täydelliset venäläisnaiset -sarjan naiset kertovat elävänsä luksuselämää – mutta millä rahalla? IS selvitti naisten tulotiedot.

21.8.2015 11:44

Liv-kanavalla ensi maanantaina alkavan Suomen täydelliset venäläisnaiset -uutuussarjan päätähdet ovat viime aikoina kertoneet avoimesti ylellisestä elämästään – siis siitä, mihin itse sarjassakin sukelletaan.

Naisten luksuselämään kuuluu kalliita vaatteita ja laukkuja, matkustelua, hienoja autoja ja monenmoista hemmottelua, josta suurin osa naisista voi vain unelmoida.

Mutta mistä naiset saavat rahat elämäänsä?

Kun Ilta-Sanomat selvitti naisten ansioita viimeisimpien verotustietojen perusteella paljastui, että ainoastaan kala-alan yrittäjänä toimiva Valeria Hirvonen myös tienaa luksuselämän mahdollistavia summia: menestyneen bisnesnaisen vuoden 2013 ansiotulot olivat huimat 294 650 euroa ja päälle liki 39 000 euron pääomatulot.

Valeria Hirvonen.­

Muiden naisten vuosiansiot eivät varsinaisesti päätä huimaa.

Kauneusalan yrittäjä Sofia Kazakovan tulot vuonna 2013 jäivät karvan alle 4 500 euroon. Kiinteistöalan yrittäjä, suomalaismiehen kanssa avoliitossa elävä Regina Stepak ansaitsi 17 370 euroa ja mallintöitä tekevä eronnut kotiäiti Elena Lukkarinen 21 140 euroa. Suunnilleen saman tienasi myös malli ja promoottori Alisa Ranta-aho: 21 680 euroa.

Regina Stepak.­

Elena Lukkarinen.­

Ranta-aho kertoi eilisessä Ilta-Sanomissa shoppailemisen heikoksi kohdakseen: hän arvioi käyttävänsä kuussa 4 000–10 000 euroa itsensä hemmotteluun. Miten tämä on mahdollista?

– Minulla on säästöjä ja teen paljon töitä. Noissa ansiotiedoissa ei näy y-tunnuksella tehdyt tulot, jotka tuolloin olivat jo ainakin 30 000 euroa – 2013 oli ensimmäinen hyvä vuosi firmalleni, sinkkuna elelevä Alisa kertoo.

Hänellä on pian kolme vuotta vanha monialayritys, jonka päätoimintana on tapahtumatuotanto. Oman yrityksensä lisäksi Alisa työskentelee Guessin vaatemyymälässä ja tekee mallin töitä.

– Esimerkiksi isoista näytöksistä palkkion saa usein lahjakortteina, Alisa kertoo.

Alisa Ranta-Aho.­

Omaa kauneusklinikkaa Helsingissä pyörittävä Sofia Kazakova kertoo pienien tulojen selittyvän sillä, että vuonna 2013 hän sijoitti käytännössä kaikki yrityksestään tulleet tulot suoraan takaisin yritykseensä arvokkaina laitehankintoina, kun yritys muutti uusiin tiloihin. Hän ei myöskään ole toistaiseksi nostanut itse palkkaa. Miten hän sitten rahoittaa näyttävän elämänsä?

– Minulla on Helsingissä kolme vuotta sitten uutena ostettu puolen miljoonan asunto, joka on nyt vuokralla – ja itse asiassa myös myynnissä parhaillaan. Lisäksi minulla on kaksi kämppää Pietarissa ja yksi Viipurissa, ja myös ne ovat vuokralla. Rahoitan elämääni näillä vuokratuloilla sekä pienimuotoisilla bisneksillä, joita minulla on vielä Pietarissa, Sofia kertoo.

Sofia Kazakova.­

Sofia ei arkaile myöntää, että koreasta elämäntyylistä nauttimisessa auttaa myös pankkiirina työskentelevä kihlattu, joka esimerkiksi hoitaa pariskunnan asumiskulut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?