Hollywoodin erobuumi jatkuu: Nyt Megan Fox ja Brian Austin Green eroavat - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywoodin erobuumi jatkuu: Nyt Megan Fox ja Brian Austin Green eroavat

Kesä 2015 on ollut varsinainen avioerojen kesä Hollywoodissa. Nyt lusikoita panevat jakoon maailman seksikkäimmäksi naiseksikin valittu näyttelijä ja entinen Beverly Hills 90210 -tähti.

Megan Foxin ja Brian Austin Greenin 11 vuoden yhteiselo on tiettävästi tullut päätökseensä.­

19.8.2015 19:51

Yksitoista yhteistä vuotta, joista viisi aviossa. Näyttelijä-malli Megan Fox, 29, ja näyttelijä Brian Austin Green, 42, ovat US Weeklyn mukaan tulleet nyt yhteisen tiensä päähän.

– Megan on eronnut Brianista. Päätös syntyi jo kuusi kuukautta sitten, sisäpiiristä kerrotaan lehdelle.

Varsinaista syytä erolle ei vielä ole tiedossa, mutta tiettävästi parila on ollut vaikeuksia. Heillä on kaksi yhteistä lasta, kaksivuotias Noah-ja 18-kuukautinen Bodhi-poika.

Fox oli vain 18-vuotias, kun he tapasivat Greenin esiintyessä vierailevana näyttelijänä sitcom-sarjassa Hope & Faith vuonna 2004. Foxin mukaan ”se oli kuin taikaa”.

Green kosi Foxia kahdesti ennen kuin hääkellot lopulta soivat. Ensimmäinen kolmivuotinen kihlaus purkautui helmikuussa 2009, koska tuolloin vasta 23-vuotias Fox ei kokenut olevansa valmis avioliittoon. Hetki erillään teki tehtävänsä, ja kun Green kosi uudestaan kesäkuussa 2010, häitä vietettiin vain 24 päivää myöhemmin Havaijilla.

– En ole eläissäni ollut varmempi mistään, Green hehkutti tuolloin häävalassaan kauniilla rannalla.

Tänä kesänä avioeroon ovat päätyneet aiemmin jo rokkaripari Gwen Stefani ja Gavin Rosdale, kantritähtiparit Blake Shelton ja Miranda Lambert sekä Reba McEntire ja Narvel Blackstock ja näyttelijäpariskunta Jennifer Garner ja Ben Affleck.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?