Näin Jari Sillanpäätä onnitellut Madonna juhlisti itse syntymäpäiviään – ”Mustalaiskuningatar”

Julkaistu:

Synttärisankari
Syntymäpäiväkaimaansa Jari Sillanpäätä tekstiviestillä onnitellut popin kuningatar, Madonna, juhli sunnuntaina omia synttäreitään Hollywoodissa.
Kun Jari Sillanpää juhlisti sunnuntaina 50-vuotispäiväänsä jättikonsertilla Olympiastadionilla, Siltsua tekstiviestillä onnitellut Madonna puolestaan vietti 57-vuotispäiväänsä Hollywoodissa ystäviensä ja lastensa kanssa.

Daily Mailin mukaan Madonna seurueineen juhli merkkipäivää kabaree-tyylisessa M-Barissa Hollywoodissa.

Madonna oli pukeutunut mustaan, läpinäkyvään ja pitkähihaiseen toppiin, jonka alle hän oli pukenut mustan, olkaimettoman pitsitopin. Hiuksensa synttärisankari oli koristellut isoin, värikkäin kukkasin. Juhlan teema oli ilmeisesti mustalaiset, sillä sekä Madonna että hänen lapsensa olivat pukeutuneet mustalaisromanttiseen tyyliin.

– Mustalaiskuningatar, Madonna kirjoitti selfiensä oheen.Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Madonna julkaisi Instagramissaan jälkikäteen lukuisia kuvia syntymäpäiväjuhlistaan.

Yhdessä kuvista hän poseeraa yhdessä 18-vuotiaan Lourdes-tyttärensä kanssa. Madonna halaa lujasti tytärtään näyttäen samalla kieltään. Lourdes oli niin ikään valinnut ylleen mustan pitsitopin, mutta sen päälle hän oli pukenut valkoisen liivin.

– Synttärikivaa Prinsessa #1:n kanssa, Madonna kirjoitti kuvan oheen.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Juhlissa oli mukana myös Madonnan toinen poika David, jonka hän adoptoi yhdessä ex-miehensä Guy Ritchien kanssa. Yhdeksänvuotias oli pukeutunut valkoiseen avonaiseen paitaan ja näyttäviin kultaketjuihin.

– Tuo hymy..., Madonna kirjoitti kuvan oheen sydämin täydennettynä.Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Hiljattain 15 täyttänyt Rocco, Madonnan ja Richien biologinen poika, juhli äitinsä synttäreitä coolissa mustalaistyylisessä asussa.Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Perheen nuorimmainen, adoptiotytär Mercy James, näytti pitävän niin ikään hauskaa äitinsä juhlissa. Näytti myös siltä, että hän oli juhlan kunniaksi saanut laittaa huulipunaa huulilleen.– Mustalaisprinsessa #2, Madonna kirjoitti.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Madonna sai lahjaksi suloisen, mustavalkoisen koiranpennun, joka olikin juhlien keskipiste illan aikana.– Gypsy Rosa Lee... paras synttärilahja ikinä, Madonna hehkutti koiranpentua.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Madonnan tulevaa Rebel Heart -maailmankiertuetta juhlistavaa syntymäpäiväkakkua koristi, kukas muukaan, kuin Madonna itse.

– Tämä kakku kertoo kaiken, Madonna kirjoitti kakkukuvan oheen.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt