Viihde

Tässä ovat uudet Salkkari-tähdet – ”Elämä on yhtä saippuaoopperaa!”

Julkaistu:

salkkarit
Pihlajakadulla alkaa taas tapahtua 31. elokuuta, kun Salatut elämät palaa uusin jaksoin tv-ruutuun.
Uusina kasvoina supersuositun sarjan tähtikaartiin liittyvät Johanna Puhakka, 22, Janne Saarinen, 19, sekä Monika Lindeman, 29.

Kolmikosta Puhakasta ja Lindemanista nähtiin jo keväällä nopea vilaus, mutta Saarinen on suurelle yleisölle vielä toistaiseksi täysin tuntematon tuttavuus. Hän näyttelee Antonia, jonka roolihahmosta ei tosin voi vielä paljon puhua.

– Anton on menestynyt, parikymppinen kaveri, joka tulee tahtomattaankin aiheuttamaan kaikenlaisia tuntemuksia Pihlajakadulla, Saarinen muotoilee.

Niitä tuntemuksia tarkkailee rikostutkija Linda Eerikäinen, joka saapuu selvittämään sarjassa keväällä nähtyä murhamysteeriä.

– Kun olin pikkutyttö, niin ajattelin että vitsi, jos minusta ei tule näyttelijää, niin sitten poliisi. Olen aina digannut hirveästi kaikista poliisisarjoista, Eerikäistä esittävä Lindeman paljastaa.

Sarjassa koettiin ennen kesätaukoa todellinen shokkikäänne, kun Puhakan näyttelemä Alissa paljastui Aki Nikkisen tyttäreksi.

– Alissa on salaperäinen ja sähköistää tunnelmaa. Hän tulee varmasti sekoittamaan pakkaa, Puhakka myhäilee.


Koko kolmikko päätyi Pihlajakadun kulisseihin viimekeväisten koekuvausten kautta. Näyttelijänä itseoppinut Saarinen oli käynyt kokeilemassa ystävänsä kehotuksesta onneaan jo edelliskevään koekuvauksissa.

– Silloin ei vielä luvattu mitään, mutta kävin nyt keväällä uudelleen näytillä ja sitten tärppäsi.

Vastikään varusmiespalveluksensa suorittanut Saarinen hyppää supersuositun saippuaoopperan pyörteisiin käytännössä kylmiltään.

– Toivottavasti tämän myötä tulee lisää näyttelijänkokemusta.

Puhakka teki pikkutyttönä roolin vuonna 2003 ilmestyneessä Sibelius-elokuvassa. Viime vuosina kokemusta on karttunut harrastelijateattereista sekä erilaisista mainoskuvauksista.


– Olen ollut myös monessa sarjassa avustamassa, joten nyt siirrytään pikku hiljaa isompiin ympyröihin.

Lindeman on viettänyt viimeiset viisi vuotta Lontoossa, jossa valmistui teatteritaiteen maisteriksi. Hän on myös näytellyt sikäläisissä produktioissa, muttei koskaan ennen tv-kameroiden edessä.

– Tämä on televisiodebyyttini, Britanniassa mm. lyhytelokuvissa ja mainoksissa näytellyt Lindeman myöntää.


Kotisohvilla haetaan pian hyvää asentoa, kun viilipytty Alissa, itsevarma Anton ja topakka Linda säväyttävät tv-ruuduissa. Mutta miten läheltä pian tutuksi tulevat roolihahmot liippaavat näyttelijöiden omaa persoonaa?

– Noh, on vain yksi Salatut elämät. Täällä tapahtuu mitä tapahtuu, hyväntuulinen Saarinen kuittaa.


– Niin, välillähän elämä on yhtä vuoristorataa – muttei sentään ihan samanlaista saippuaoopperaa, Lindeman naurahtaa mutta jatkaa:

– On meissä kyllä Lindan kanssa aika paljon samaa. Ulkokuori voi monesti olla cool, mutta sisältä löytyy se pehmeä ydin.

Puhakka taas ei näe omia piirteitään kylmänviileässä Alissassa.

– Alissa on hyvinkin erilainen kuin minä. Hän on kovin hillitty ja tyyni, itse olen enemmän rempseä.

– Mutta elämä on yhtä saippuaoopperaa, totta kai!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt