Viihde

Jari Sillanpää julisti 40 000 ihmisen edessä: ”Olen sinkku!”

Julkaistu: , Päivitetty:

sillanpään juhlakonsertti
50-vuotissyntymäpäiviään viettävä Jari Sillanpää vetää parhaillaan maailmanluokan show’ta Helsingin Olympiastadionilla. Katsomossa on paljon myös silmää tekeviä.
Jari Sillanpää viettää tänään 50-vuotissyntymäpäiviään juhlakonsertin muodossa – ja meno Helsingin Olympiastadionilla on sen mukainen.

Loistavassa vireessä katsojia villitsevä Sillanpää lauloi keikan kaksi ensimmäistä biisiään yleisön joukossa. Sitten hän kipusi lavalle ja ilmoitti 40 000 ihmisen edessä:

– Olen jo jonkin aikaa ollut sinkku!

Vauhdikkaalla keikalla on nähty jo ilotulituksia ja tulipommeja sekä huolellisia koreografioita.

Tähän asti kaikki keikalla nähdyt tapahtumat ovat olleet kansainvälistä tasoa. Tunnelma on huikea, ja siitä täysillä nauttiva yleisö on täydellisesti mukana menossa.

Kyyneliltäkään ei ole vältytty. Sillanpään ja oopperalaulaja Waltteri Torikan duetto You raise me up oli huikaiseva, ja kun Sillanpää ja Marita Taavitsainen halasivat yhteisen numeronsa päätteeksi, molemmat itkivät.

Konserttia ovat seuraamassa mukavasti omassa aitiossaan myös presidentti Tarja Halonen ja puolisonsa tohtori Pentti Arajärvi. Yleisön joukossa on myös paljon poliitikkoja, muun muassa Helsingin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tatu Rauhamäki, valtiosihteeri Paula Lehtomäki, opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen sekä muita kokoomuspoliitikkoja ja keskustan kansanedustaja Annika Saarikko.

Sillanpään konsertista ovat nauttimassa myös näyttelijä Sanna Saarijärvi perheineen sekä F1-veneiden maailmanmestari Sami Seliö vaimonsa kanssa. Jari Sillanpään hittibiisin Sinä ansaitset kultaa musiikivideo kuvattiin nimittäin taannoin Seliön kotitalossa Helsingissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt