Iron Maidenilta miehekäs maistiainen uutuuslevyltä sekä yrmykkä videopelivideo - Viihde - Ilta-Sanomat

Iron Maidenilta miehekäs maistiainen uutuuslevyltä sekä yrmykkä videopelivideo

Legendaarisen hevipumppu Iron Maidenin syyskuussa julkaistavalta The Book of Souls –tuplalevyltä on julkaistu ensimmäinen kappale.

Bruce Dicksinson ja Iron Maiden Helsingin Olympiastadionilla heinäkuussa 2013.­

14.8.2015 19:48

Hevijätti Iron Maiden julkaisee 4. syyskuuta tupla-albumi The Book of Soulsin. Nyt tulevalta tuplalevyltä on julkaistu ensimmäinen kappale Speed of Light, joka on laulaja Bruce Dickinsonin ja kitaristi Adrian Smithin käsialaa.

Menevää poljentoa, sankarillista riffiä sekä Dickinsonin tunnistettavaa tulkintaa ryydittää raju mutta humoristinen video, jolla yhtyeen maskotti Eddie seikkailee videopelimaailmassa.

Paljon videopeliviitteitä sisältävällä videolla nähdään mm. erehdyttävästi Mortal Kombat –mätkintäpeliä muistuttava tappelukohtaus, jonka päätteeksi Eddie repii pirullisen vastustajansa pään irti ja vielä sydämenkin kaupan päälle. Myös pikselinen kirves heilahtaa useaan otteeseen.

Syyskuussa julkaistava The Book of Souls äänitettiin jo vuosi sitten kesällä, mutta albumin julkaisu siirtyi laulaja Dickinsonin syöpäuutisen vuoksi. Dickinson on nyttemmin tervehtynyt ja bändi valmistautuu ensi vuonna alkavaan keikkarumbaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?