Tähtiparin eron taustalla myös suhde lastenhoitajan kanssa? - Myös nämä liitot karahtivat salasuhteeseen

Julkaistu:

Salasuhteet
Hollywood-tähdet ovat ennenkin sortuneet salasuhteisiin lasten hoitajiensa kanssa.
Hollywoodissa on viime viikkoina kohistu Ben Affleckin, 42, ja Jennifer Garnerin, 43, avioerosta kymmenen aviovuoden jälkeen.

Eroon lienee monia syitä, joista julkisuudessa on mainittu ainakin Affleckin taipumus uhkapeleihin ja runsaaseen alkoholinkäyttöön.


Eron jälkeisessä julkisuusmyllytyksessä tuli myös ilmi, että Affleckilla on mahdollisesti suhde perheen lastenhoitajan Christine Ouzounianin kanssa. Garner palkkasi 28-vuotiaan Christinen perheen lastenhoitajaksi viime keväänä.

Suhteen toi julki yhdysvaltalaislehti US Magazine, jonka mukaan Garner antoi Ouzounialle potkut saatuaan vihiä miehensä ja Ouzounian välisestä suhteesta.

Affleck väitti tämän jälkeen tiedotteessaan, että suhdehuhut ovat ”täyttä puppua”. Saman tiedotteen mukaan Affleck ja Garner harkitsevat US Magazinen haastamista oikeuteen jutun takia.

Mikäli suhdehuhut pitäisivät paikkansa, kyseessä ei olisi mitenkään ainutkertainen tapaus.


Arnold Schwarzenegger oli naimisissa televisiotoimittaja Maria Shriverin kanssa 25 vuotta. Liitto päättyi vuonna 2011, jolloin Shwarzenegger jäi kiinni suhteesta perheensä kodinhoitajan Mildred Baenan kanssa.

Tuolloin kävi myös ilmi, että Schwarzenegger ja kodinhoitaja saivat yhdessä poikalapsen, joka syntyi vuonna 1997.

Arnoldin lehtolapsi Joseph Baena, 18, oli kohuun asti täysin tietämätön siitä, kuka hänen isänsä oikeasti on.

Erikoista tässä tapauksessa oli, että suhde ja lehtolapsi onnistuivat pysymään salaisuutena peräti 13 vuotta. Huhujen mukaan Schwarzenegger onnistui pitämään Baenan ja tämän läheiset hiljaa asiasta runsaiden rahallisten avustusten avulla.

Näyttelijäpariskunta Ethan Hawke ja Uma Thurman ehtivät olla naimisissa seitsemän vuotta ennen avioeroa. Pariskunta tapasi toisensa vuonna 1996 ja meni naimisiin vuonna 1998. Liitto päättyi lopullisesti vuonna 2005.

Hawke on vakuuttanut, ettei hänen rakastumisensa Ryan Shawhughesiin vaikuttanut liiton päättymiseen. Shawhughes toimi Thurmanin ja Hawken kahden lapsen lastenhoitajana lyhyen ajanjakson ajan.

Hawke ja Ryan Shawhughes (nyk. Hawke) menivät naimisiin vuonna 2008. Nykyään pariskunnalla on yhdessä 7-vuotias Clementine-tytär.Sienna Miller purki kihlauksensa näyttelijäkomistus Jude Law’n kanssa tämän jäätyä kiinni seksisuhteesta lastenvahti Daisy Wrightin kanssa.

Wright oli palkattu pitämään huolta Law’n kolmesta lapsesta tämän edellisestä liitosta Sadie Frostin kanssa.

Myöhemmin uutisoitiin, että myös Sienna Miller oli pettänyt Law’ta näyttelijä Daniel Craigin kanssa.


Mallikaunotar Heidi Klum ja muusikko Seal erosivat seitsemän vuoden avioliiton jälkeen vuonna 2012.

Pian eron jälkeen Klum alkoi seurustella henkivartijanaan ja lastensa vahtina työskennelleen Martin Kristenin kanssa.


Klumin ja Kristenin suhde kesti kuitenkin vain kaksi vuotta. He erosivat vuonna 2014.

Lähteet: Daily Mail, The Guardian, IB Times, IS-arkisto

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt