Kari Hietalahden julkkiskoiraa ei enää televisiossa nähdä: ”Kenraali Pancho on eläkkeellä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kari Hietalahden julkkiskoiraa ei enää televisiossa nähdä: ”Kenraali Pancho on eläkkeellä”

Näyttelijä Kari Hietalahden luonnikas chihuahua Kenraali Pancho nousi kulttimaineeseen omaa nimeään kantavan kalastusohjelman myötä.

Kari Hietalahden koira, Kenraali Pancho, on nykyään eläkkeellä tv-töistä.­

12.8.2015 16:07

Kovana kalamiehenä tunnettu näyttelijä Kari Hietalahti vietti kesälomansa, kuinkas muutenkaan, kalastushommissa. Kalajutut lähtevät tavattaessa soljumaan pyytämättäkin.

– Sain toistaiseksi isoimman kalani perholla Kuubasta: 35-kiloisen tarpon. Muuten on ollut aika huonoa kalaonnea. Olin kymmenen päivää Lapissa ja Norjassa kalassa, ja paljon saatiin kalaa kiinni mutta pudotettiin myös paljon. Kuhaa puolestaan ei ole tänä kesänä juuri ollut, vedet ovat olleet liian kylmiä, Hietalahti harmittelee.

Hietalahden ja Tommi Korpelan yhteisestä kalastusohjelmasta Kenraali Pancho & pojat Pohjoiskalotilla tuttu Hissun Pancho-koira, luonteikas chihuahua, voi edelleen mainiosti. Pancho-faneille on kuitenkin ikäviä uutisia – televisiossa karvakorvaa ei enää nähdä.

– Pancho täytti juuri kahdeksan vuotta ja on vielä hyvissä voimissaan, mutta kalastusohjelmaa Pancho ei enää tee, se on eläkkeellä. Mutta Korpelan Tommin kanssa olisi ensi kesänä vielä tarkoitus kalastusohjelma tehdä, Hietalahti paljastaa.

Kenraali Pancho ja pojat Pohjoiskalotilla -kalastussarjaa on nähty Jimillä kolme kautta. Neljäs kausi on suunnitteilla, mutta Panchoa ei enää matkassa nähdä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?