Laulajakaunotar laihtui lähes 30 kiloa neljässä kuukaudessa: ”Söin vähän ranskalaisiakin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulajakaunotar laihtui lähes 30 kiloa neljässä kuukaudessa: ”Söin vähän ranskalaisiakin”

Ciara kertoo Shape-lehden haastattelussa lihoneensa esikoislapsensa syntymisen jälkeen kymmeniä kiloja.

10.8.2015 23:00

Laulaja Ciara, 29, sanoo Shape-lehden haastattelussa painonsa lähteneen nousemaan Future-pojan syntymän jälkeen. Laulajakaunotar sai esikoisensa vuosi sitten toukokuussa, mutta paino ei lähtenytkään laskemaan synnytyksen jälkeen, vaan päinvastoin.

– Söin raskauden aikana kuin Tasmanian tuholainen. Pojan syntymän jälkeen en voinut kuntoilla ja jatkoin vain syömistä. Lihoin yli 27 kiloa, Ciara kuvailee.

Ciara karisti raskauden jälkeen kertyneet kilot vain parissa kuukaudessa.­

Kun Ciara viimein sai lääkäriltä luvan kuntoiluun, lähti painokin putoamaan lähes ennätysajassa. Neljässä kuukaudessa Ciara sanoo pudottaneensa lähes 30 kiloa.

– Treenasin viitenä päivänä viikossa. Tunsin itseni maailmanvalloittajaksi, Ciara kuvailee ja sanoo olleensa hyvin päättäväinen laihdutusurakassaan.

Laulaja sanoo syöneensä päivittäin viidestä kahdeksaan pientä proteiinipitoista ateriaa, joissa hiilihydraatit oli karsittu minimiin.

Aivan ilman herkkuja Ciara ei kuitenkaan malttanut olla.

– Tarkkaakin dieettiä noudattaessa minun on välillä saatava vähän ranskalaisia, juustohampurilainen tai pizzaa, hän myöntää.

Ciaran mukaan laihdutuksessa tärkeintä on se, että uskoo itseensä.

– Jollei usko itseensä, niin ei myöskään menesty. Olen oppinut laihduttamisen aikana, että kukaan ei herää aamulla voittajana, vaan sen tunteen eteen pitää tehdä töitä, Ciara runoilee.

Jos kuvat eivät näy selaimellasi, niin katso ne tästä ja tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?