Räppäripoikaystävä juhlisti Kylie Jennerin täysi-ikäisyyttä julkaisemalla rakkaastaan paljastavan kuvan - Viihde - Ilta-Sanomat

Räppäripoikaystävä juhlisti Kylie Jennerin täysi-ikäisyyttä julkaisemalla rakkaastaan paljastavan kuvan

Julkaistu: 10.8.2015 22:04

Kylie Jenneriin yhdistetty rap-artisti Tyga helli 18-vuotta täyttänyttä rakastaan useilla luksuslahjoilla, sekä paljastavalla kuvalla.

Kylie Jenner juhlii 18-vuotispäiväänsä tänään maanantaina. Kylie on saanut perheenjäseniltään lukuisia luksuslahjoja, mutta erityisen ilahtunut hän oli räppäri Tygan hänelle lahjoittamasta 350 000 euron arvoisesta Ferrarista.

Kylien syntymäpäivää juhlistettiin Hollywoodissa jo etuajassa eilen sunnuntaina ja Kylie kihersi onnesta tuliterän valkoisen Ferrarin kurvatessa juhlapaikan pihalle.

 

TMZ-sivuston mukaan Tyga oli törsännyt Ferrariin yli 350 000 euroa.

Kylieta on hemmoteltu useilla luksuslahjoilla. Aikaisemmin Kylie julkaisi kuvan saamastaan himoitusta Hermesin Birkin-laukusta, joka voi maksaa jopa useita kymmeniä tuhansia euroja, mutta Tygan 350 000 euron Ferrari jätti muut lahjat varjoonsa.

Kylie Jenner ja Tyga eivät ole vahvistaneet seurustelevansa, vaikka ovatkin liikkuneet tiiviisti yhdessä jo viime vuodesta lähtien.

Yhdysvalloissa Kylien ja 25-vuotiaan räppärin suhde on herättänyt huomiota, koska kaksikon välinen seksi olisi Kalifornian lain mukaan rikos, sillä osavaltion laissa seksin suojaikäraja on 18 vuotta.

Kylien täyttäessä 18-vuotta Tyga päätti juhlistaa rakkaansa täysi-ikäisyyttä julkaisemalla Kyliesta otetun seksikkään kuvan.

– Paljon onnea maailman siisteimmälle tytölle, hän kirjoitti Instagramissa.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Kylie häkeltyi nähdessään valkoisen rusetilla koristelun Ferrarin kaartavan juhlapaikan pihaan.