David Guetta sai festarikansan villiksi Weekend Festivalilla – "Suomessa äänekkäin kuulemani yleisö" - Viihde - Ilta-Sanomat

David Guetta sai festarikansan villiksi Weekend Festivalilla – "Suomessa äänekkäin kuulemani yleisö"

Julkaistu: 7.8.2015 22:30

Yksi maailman menestyneimmistä elektronisen musiikin artisteista esiintyi perjantai-iltana Weekend Festivaleilla.

Suomalaisten suosikki tarjoaa Weekend-festivaalilla takuuvarman hittiputken.

Ranskalainen 47-vuotias tuottaja ja dj David Guetta esiintyi perjantaina neljättä kertaa järjestettävillä Weekend-festivaaleilla Helsingin Kyläsaaressa.

Guettan oli määrä nousta Loop Stage -lavalle kello 20.30, mutta keikan alku myöhästyi puoli tuntia ja Guetta aloitti settinsä kello 21.

Yleisöä David Guettan keikalla.

David Guettan tähtivierailijoita pursuavat hitit ovat suomalaisten mieleen, sillä kyseessä oli herran viides esiintyminen Suomessa. Weekendissäkin hänet on nähty aiemmin jo vuosina 2012 ja 2013, ja viime kesänä Guetta villitsi Turun Ruisrockissa.

Guetta aloitti perjantain keikkansa heti Play Hard -hitillä, joka sai tuhatpäisen festarikansan tanssimaan.

– Wow, rakastan tätä energiaa! Guetta spiikkasi keskellä kappaletta.

– Viimeksi kun olin esiintymässä Weekend-festivaalilla, siellä oli äänekkäin kuulemani bilekansa. Pystyttekö olemaan vielä äänekkäämpiä? hän kyseli ja sai yleisön huutamaan villisti.

Toisena kuultiin osa Shot Me Down -kappaleesta, joka muuttui edetessään Ain't a Party -hitiksi. Tuhatpäinen yleisö vaikutti lunastavan Guettan pyynnön jo heti keikan alkupuolella.

Finland, make some noise, välkkyi kappaleen ainana Guettan takana olevilla screeneillä. Tämän tästä lavan edustalla paukahteli pommeja ja ilmaan nousi tuliefektejä.

David Guetta Helsingissä 7. elokuuta 2015.

Jokainen efekti sai yleisön kirkumaan entistäkin äänekkäämmin.

– Suomi, haluan nähdä teidät kaikki, nostakaa kätenne! Guetta jatkoi huudatusta.

Guetta on tehnyt yhteistyötä lukuisten nimekkäiden artistien kanssa – esimerkiksi Nicki Minajin, Rihannan, Sian ja Snoop Doggin kanssa.

Myös Weekend Festivalin keikalla saatiin kuulla laaja kimara kyseisistä yhteistyökappaleista – tosin ilman tähtien paikallaoloa. Hittiputki jatkoi Hey Mama -kappaleella, jossa mukana on Nicki Minaj.

Keikalla onkin jo kuultu Guettan superhitit Titanium, Dangerous ja Lovers on the Sun. Keikka huipentui noin kello 22.10 huikeisiin, monta minuuttia kestäneisiin ilotulituksiin

Ilta-Sanomat raportoi Weekend Festivalista koko viikonlopun ajan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?