Komea amerikkalaisjuontaja hullaantui suomalaisnaisista: ”Älykkäitä ja itsevarmoja” - Viihde - Ilta-Sanomat

Komea amerikkalaisjuontaja hullaantui suomalaisnaisista: ”Älykkäitä ja itsevarmoja”

Matkaohjelmaa kuvaava amerikkalaisjuontaja Jonathan Legg pääsi saunomaan aalloille Helsingin edustalla.

6.8.2015 18:00

Ilta-Sanomat pääsi torstaina osallistumaan amerikkalaisen matkaohjelman Suomi-jakson kuvauksiin. Road Less Traveled -sarjan neljännen tuotantokauden jaksoa on filmattu viime päivinä Helsingissä.

Sarjan juontajaa Jonathan Leggiä kuvattiin torstaina Helsingissä muun muassa merivoimien entisessä miinanraivaaja-aluksessa, joka toimii nykyään kokous- ja saunatiloina. Laivassa Legg pääsi kokeilemaan saunomista aalloilla ja pulahtamaan kannella poreammeeseen.

Jonathan Legg kokeili poreammetta helsinkiläsilaivan kannella.­

Kuvauspaikalta toiselle siirtymisen lomassa Ilta-Sanomille haastattelun antanut Legg kertoi muun muassa mielipiteensä suomalaisista naisista.

– Suomalaiset naiset ovat kauniita, siitä ei ole epäilystäkään. Valitettavasti olen ollut kiireinen, eikä minulla ole ollut juuri aikaa tutustua heihin. Olen jutellut muutaman suomalaistytön kanssa ja olen pitänyt siitä, kuinka he suorapuheisia ja sinut itsensä kanssa he ovat, Legg kuvailee.

Aiemmin muun muassa Intiassa, Malesiassa, Thaimaassa, Iso-Britanniassa ja Italiassa jaksoja sarjaansa kuvannut maailmanmatkaaja kehui myös suomalaisnaisten itsevarmuutta ja sukupuolten välistä tasa-arvoa Suomessa.

– Täällä tuntuu olevan vähemmän kissa ja hiiri -leikin tyyppistä sukupuoliroolien jakoa. Naiset ovat todella itsevarmoja, älykkäitä, koulutettuja ja tasapainoisia. Se tuntuu monista miehistä pelottavalta, mutta hyvällä itsetunnolla varustetut miehet pitävät noita ominaisuuksia viehättävinä. Miehet, joka tahtovat heikon naisen, eivät voi olla kovin itsevarmoja, Legg pohti.

Amerikkalaiskomistus uskaltautui hyppäämään myös mereen.­

Kysyttäessä oliko komea amerikkalaisjuontaja joutunut vielä suomalaisten naisihailijoiden piirittämäksi, mies vastasi kieltävästi, mutta vitsaili toivovansa, että pääsisi kokemaan sen vielä jonain päivänä.

– Valitettavasti en päässyt kokemaan sitä. Minun pitää vielä palata tänne! mies nauraa.

Noin kaksi viikkoa kestäneen visiitin aikana jaksoa on kuvattu myös Turussa, Raumalla ja Kuusamossa. Sarjan kuvaukset lennättävät Leggin torstai-iltapäivänä Suomesta Irlantiin, jonka jälkeen jaksoja filmataan vielä kahdeksassa maassa.

Vauhdikkaasta matkaohjelmasta päästään nauttimaan jatkossa myös Suomessa, sillä Yle on hankkinut oikeudet sarjan toisen ja kolmannen tuotantokauden jaksoihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?