Frederik meni sekaisin virolaisnaisista – ”Hyvin kaunista rotua!”

Ikinuori laulajatähti Frederik nauttii elämästään täysin palkein virolaisella konemusiikkifestivaalilla.

Frederikillä on yhä silmää kauniiden naisten päälle.

6.8.2015 21:29

EDM:ään eli elektroniseen tanssimusiikkiin erikoistunut Weekend Festival järjestetään tänä viikonloppuna Helsingin Kyläsaaressa. Varaslähtö otettiin Virossa, jonne Weekend Festival laajeni tänä vuonna ensimmäisen kerran ja jossa bileet polkaistiin käyntiin jo torstaina.

– Täällä on ihan helvetinmoiset rakennelmat ja aivan p****leesti ihmisiä. Ja ilmakin on mitä parhain, +26 astetta, laulajatähti Frederik tunnelmoi IS:lle paikan päältä Pärnun hiekkarannalta.

Mutta mitä ihmettä iskelmälaulajana tunnettu ”Reetu” tekee virolaisilla EDM-festareilla?

– Mun musaahan tää nimenomaan juuri onkin! Kunnon junttidiscoa, Frederik naureskelee.

Sitten puhelu keskeytyy, kun joku tulee jututtamaan laulajatähteä.

– Ei, en ole, vaan Frederikin veli, kuuluu puhelimen toisesta päästä.

– Heh, mut tunnistetaan täällä jatkuvasti. Täällä on tosi paljon suomalaisia, hyväntuulinen Frederik jatkaa haastattelua.

Muun muassa Tsingis Kan ja Kolmekymppinen –hiteistään tunnettu Frederik, 70, kamppaili keväällä sydänoireita vastaan. Hän joutui rytmihäiriöiden vuoksi jopa sairaalaan, mutta on nyt mitä ilmeisimmin jälleen elämänsä vedossa.

– Olen sinkkumiehenä liikenteessä, totta kai. Ja vienti on rajua!

Armottoman naistenmiehen maineessa oleva laulaja myöntää häpeilemättä mieltyneensä suuresti virolaisnaisten ulkoiseen olemukseen.

– He näkevät paljon enemmän vaivaa ulkonäkönsä eteen kuin suomalaisnaiset. He ovat hoikkia, pitkiä naisia, hyvin kaunista rotua.

Frederik sanoi toukokuussa IS:lle toimivansa vastoin lääkärinsä kaikista tiukimpia ohjeita, joiden mukaan laulaja ei olisi saanut rehkiä lainkaan.

– Tietenkään en ole selibaatissa. Enhän minä nyt seksiä jätä, eihän tässä haudassa olla. Sen verran annan sydämen takia myönnytystä, että vastapuoli saa nyt tehdä enemmän töitä. Onhan niitä sellaisiakin asentoja, Reetu virnisti tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?