Eeva, 34, näkee ”naamoja” yllättävissä paikoissa – Mitä sinä näet näissä kuvissa? - Viihde - Ilta-Sanomat

Eeva, 34, näkee ”naamoja” yllättävissä paikoissa – Mitä sinä näet näissä kuvissa?

Helsinkiläinen Eeva, 34, on keräillyt hauskoja kuvia ihmeellisissä paikoissa olevista naamoista.

Mitä sinä näet tässä?

6.8.2015 18:34

– Ehkä se keräilykin kuulostaa vähän friikiltä, se on pikemminkin bongailua. En ole mikään intohimoinen harrastaja kuitenkaan, Eeva sanoo.

Harrastus tuo piristystä arkeen. Kaikki alkoi noin puoli vuotta sitten, kun Eeva oli ystävänsä kanssa bongaillut naamoja jonkin aikaa. Ystävykset olivat naureskelleet esimerkiksi ovenkahvalle, jossa oli ollut huvittava ankan kuva tai auton valoille, jotka näyttivät naamoilta.

Eeva sai kipinän julkaista kuvia naamoista Facebookissa, kun ystävä oli käynyt katsomassa valokuvanäyttelyn Faces in Places, joka koostui kuvista, joissa naamoja löytyi yllättävistäkin paikoista.

– Tuntui, että niitä pullahteli koko esiin jostakin ja ajattelin, miksen itsekin voisi kerätä kuvia kansioon.

Ystävät innostuneet naamojen bongailusta

Nyt myös pari Facebook-kaveria lähettää kuvia bongaamistaan naamoista Eevalle. Hauskaa onkin jakaa kuvat niitä arvostavien ystävien kanssa.

– Se on hauskaa, kun näkee sellaisen naaman jossain, ja tulee mieleen ne tietyt tyypit, jotka osaisivat arvostaa sitä huumoria, mitä siinä naamassa itse näkee. Osa on aika tylsiä, että on vaikka kolme ruuvinreikää, jotka näyttävät silmiltä ja suulta, mutta jotkut ovat tosi huvittavia. Esimerkiksi kaverini lähetti kuvan matkalaukusta, joka oli tuijottanut häntä syyttävästi kaksi viikkoa.

Eeva kertoo, ettei ole bongannut julkkisten kasvoja.

– Nämä ovat vain sellaisia, että jotkut näyttävät vähän ehkä joltain eläimeltä, tai niillä saattaa olla joku ilme, että jotkut saattavat olla yllättyneitä, kauhuissaan, hädissään tai hirveän tyytyväisen näköisiä naamoja.

Viime sunnuntaina brittiläisessä The Sun -lehdessä oli artikkeli ”naamoista”. Eeva sai lehtileikkeen tuliaisina.

Näetkö sinä ”naamoja”? Lähetä kuva numeroon 13456 tai verkkotoimitus@iltasanomat.fi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?