Viihde

Floor Jansen jättää Joensuun - suuntaa nyt Ruotsiin

Julkaistu:

Hieman yli vuosi sitten Hollannista Joensuuhun muuttanut Nightwish-yhtyeen solisti Floor Jansen järjestelee yhtyeen maailmankiertueen lomassa myös muuttoa.
Jansen kertoi IS:lle kesäkuussa, että suunta vie tällä kertaa lahden toiselle puolelle, Ruotsiin. Jansen on liitetty julkisuudessa yleisesti Sabaton-yhtyeen rumpaliin Hannes van Dahliin, mutta laulajatar ei ole yksityiskohtaisemmin suhdetta medialle kommentoinut.

– Poikaystäväni on ruotsalainen, joten muutamme nyt Ruotsiin, Jansen totesi IS:lle kesäkuussa.

Reippaasti yli 180-senttinen Jansen sai Suomessa olla rauhassa, paitsi yhdessä tilanteessa.

– Kun suomalaiset humaltuvat, hän kertoi.

– En ole missään aiemmin törmännyt sellaiseen muutokseen. Ja kun suomalaiset ovat humalassa, he todella ovat humalassa. He yrittävät puhua minulle, mutta ei siitä tule yhtään mitään. Sen lisäksi he käyvät fyysisiksi ja halailevat kauheasti. Silloin minä yleensä poistun paikalta.

Jansenilla pitänee kiirettä muuton ohellakin, sillä viimeisimmän, Ratinan stadionilla nähdyn Suomen keikan jälkeen Nightwish suuntaa kohti Keski-Euroopan festivaaleja, jonka jälkeen maailmankiertue kääntyy Etelä-Amerikkaan.

Kotimaassa Nightwish piipahtaa vielä syksyllä yhden keikan verran, marraskuussa Barona-areenalla Espoossa. Espoon vierailun jälkeen alkaa maailmankiertueen virallinen Euroopan osuus, ja sen jälkeen vuorossa on Australia ja Pohjois-Amerikka.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt