Illalla tv:ssä: Kim Kardashianin pikaliiton ökyhäät – Muistatko kuka julkkisperheestä olikaan kukin? - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla tv:ssä: Kim Kardashianin pikaliiton ökyhäät – Muistatko kuka julkkisperheestä olikaan kukin?

Tv:ssä nähdään tänään Karsdashianit-sarjan jakso, jossa Kim Kardashian astelee alttarille. Sitä ennen on hyvä käydä läpi, kuka seurapiiriperheen jäsenistä olikaan kukin.

Kardashianien klaanin Kim (oik.) käväisi naimisissa koripalloilija Kris Humphriesin kanssa.­

4.8.2015 15:30

Kardashianit, tiistaista torstaihin Avalla klo 23.00

Kardashianit-realitysarjan tämäniltaisessa jaksossa vietetään ökyhäitä, kun seurapiirikaunotar Kim Kardashian avioituu koripalloilija Kris Humphriesin kanssa. Hulppeat häät eivät ole suinkaan jääneet perheen elämässä kuitenkaan ainoaksi jännittäväksi tapahtumaksi, sillä Kardashian-Jennerin klaanissa sattuu ja tapahtuu yhtenään.

Vuonna 2007 alkanut sarja on muodostunut tosi-tv -ilmiöksi ja tehnyt kaikista perheenjäsenistä paparazzien seuraamia julkisuuden henkilöitä. Mutta muistatko vielä keitä perheeseen oikein kuuluikaan?

KRISTEN ”KRIS” JENNER, 59, on määrätietoinen bisnesnainen, joka manageroi omaa jälkikasvuaan. Krisin kuudesta lapsesta Kourtney, Kim, Khloé ja Rob ovat peräisin naisen ensimmäisestä avioliitosta edesmenneen Robert Kardashianin kanssa. Armenialaistaustainen Robert tuli tunnetuksi O.J. Simpsonin asianajajana.

”Momageri” Kris Jenner on klaanin johtohahmo.­

Kardashianit-sarjassa bisnesmamma on nähty muun muassa vihkimässä ystävänsä, toimimassa virtsankarkailusuojien keulakuvana ja flirttailemassa nuoren kunto-ohjaajansa kanssa. Räväkkä matriarkka joutuu sarjassa usein jälkikasvunsa pilailun kohteeksi. Sohvalle nukahtaneen Krisin päälle on esimerkiksi kaadettu spagettia.

CAITLYN (BRUCE) JENNER, 65, tuli tunnetuksi kymmenottelijana voitettuaan olympiakultaa vuonna 1976. Urheilun sijaan Caitlyn (ent. Bruce) muistetaan läpikäymästään sukupuolenkorjausleikkauksesta.

Caitlyn (ent. Bruce) Jenner ennen sukupuolenkorjausleikkausta.­

Kesäkuussa Bruce virallisti olevansa nainen ja vaihtoi nimensä Caitlyniksi. Sukupuolenkorjauksesta on tehty kahdeksanosainen dokumentaarinen reality I Am Cait, joka alkoi Yhdysvalloissa heinäkuussa.

Caitlyn poseerasi Vanity Fair -lehdelle sukupuolenkorjauksen jälkeen.­

Yli kaksikymmentä vuotta naimisissa olleet Caitlyn ja Kris erosivat vuonna 2013. Parilla on yhdessä kaksi tytärtä, Kylie ja Kendall. Lisäksi Caitlynillä on kahdesta aiemmasta avioliitostaan yhteensä neljä lasta ja hän on Krisin neljän lapsen puolivanhempi. Kardashianit-sarjassa hänet nähtiin ex-vaimonsa tossun alla ja äänekästä perhettään rauhallisempana.

Kris ja Bruce Jenner vielä puolisoina.­

KIMBERLY ”KIM” KARDASHIAN WEST, 34, on perheen kuuluisin jäsen. Kim nousi rytinällä julkisuuteen jo ennen sarjaa, kun hänen ja ex-poikaystävän tehtailema seksivideo päätyi julkisuuteen. Kim muistetaan parisuhdekuvioistaan, muhkeasta takamuksestaan ja poseeraamisesta vähäpukeisena.

Kim Kardashian on kaikille tuttu.­

Nainen on ehtinyt alttarille jo kolmeen otteeseen: 19-vuotiaana hän avioitui musiikkituottaja Damon Thomasin kanssa. Tänään nähtävässä, vuodelta 2011 peräisin olevassa jaksossa hän sanoo tahdon koripalloilija Kris Humphriesille, mutta pari oli naimissa vain 72 päivää.

Viime vuoden toukokuussa Kim asteli alttarille räppäri Kanye Westin kanssa. Julkkisparin esikoinen, North West, syntyi vuonna 2013, ja he odottavat parhaillaan toista lastaan. Realitysarjassa Kim on nähty muun muassa kuvauttamassa kuuluisa peppunsa röntgenissä, hysterisoimassa sotkusta uuden kotinsa tupaantuliaisissa ja hoidattamassa psoriasistaan.

Kim nykyisen aviomiehensä, muusikko Kanye Westin kanssa.­

KOURTNEY KARDASHIAN, 36, omistaa lukuisia vaateliikkeitä yhdessä Kimin ja Khloén kanssa. Kourtney on ollut vuodesta 2006 saakka on-off -suhteessa Scott Disickiin. Disickin maine ryypiskeleväisenä hulttiona on aiheuttanut useaan otteeseen kärhämää Kourtneyn perheen ja Disickin välillä.

Kourtney Kardashian on klaanin esikoinen.­

Parilla on yhdessä kolme lasta: Mason, Penelope ja Reign. Sarjassa pari on nähty terapiassa kompuroivan suhteensa pelastamiseksi. Yhdysvaltalaismedioissa on kesän aikana raportoitu, että pari olisi eronnut vastikään lopullisesti.

Kourtneyn nyt jo tiettävästi entinen elämänkumppani Scott Disick.­

KHLOÉ KARDASHIAN, 31, tunnetaan suorasukaisena ja ronskina kurvittarena. Khloé oli vuosina 2009–2013 naimisissa koripalloilija Lamar Odomin kanssa. Odom kärähti Khloén pettämisestä ja on julkisuudessa yhdistetty myös huumeisiin.

Pitkänhuiskea Khloé Kardashian.­

ROBERT ”ROB” KARDASHIAN, 28, on jäänyt sarjassa muun perheensä varjoon. Bilehileenä tunnettu Rob päätyy sarjassa muun muassa dieetille ja umpisuolileikkaukseen. Suomessa vielä esittämättömissä jaksoissa Kardashianit ovat huolissaan Robin lisääntyneestä päihteiden käytöstä.

Katraan ainoa veli Rob Kardashian.­

KENDALL JENNER, 19, tekee uraa huippumallina ja on työskennellyt lukuisille suurille muotitaloille. Sarjassa seurataan Kendallin teini-iän kriisejä ja mallinuran alkuvaiheita.

Kendall on tehnyt menestyneesti uraa mallina.­

KYLIE JENNER, 17, on lanseerannut nimeään kantavat meikki, vaate- ja asustemallistot. Kylie on kuohuttanut mediaa ottamalla huuliinsa täytettä ja deittailemalla 25-vuotiasta räppäri Tygaa.

Kylie Jenner on perheen kuopus.­

Katso kaikki päivän ohjelmatiedot Iltapulusta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?