Aviokriisi kytee – Halle Berry eroaa jälleen? - Viihde - Ilta-Sanomat

Aviokriisi kytee – Halle Berry eroaa jälleen?

Juuri 2-vuotishääpäiväänsä viettäneiden Halle Berry ja Olivier Martinezin liitto rakoilee pahemman kerran.

Halle Berry kuvattuna heinäkuussa.

4.8.2015 12:26

Oscar-palkittu näyttelijä, maailman kauneimmaksi naiseksi aikanaan valittu Halle Berry, 48, ja hänen näyttelijämiehensä Olivier Martinez, 49, ovat eroamassa, uutisoi RadarOnline-viihdeuutissivusto. RadarOnlinen mukaan parin avioeropäätös on vääjäämätön ja pari saattaa jättää erohakemuksen jo tiistain aikana.

Halle Berry ja Olivier Martinez viettivät kaksivuotishääpäiväänsä vain muutama viikko sitten, mutta nyt parin välit ovat tulehtuneet. Parin lähipiiristä kerrotaan, että yksi painava syy eroon on Martinezin kiivas temperamentti, joka on ajanut suhdetta kiusallisiin tilanteisiin ja lopulta selvitystilaan.

Olivier Martinezin ja Halle Berryn avioliitto on päättymässä.

Ranskalainen muun muassa kävi vuonna 2012 kiinni Berryn ex-poikaystävään Gabriel Aubryyn. Tämän vuoden tammikuussa Martinez kuvattiin puolestaan lentokentän työntekijää. Martinez selvisi nujakasta ilman syytteitä, mutta Berry on pyytänyt Martinezia menemään vihanhallintaterapiaan, mutta siitäkään ei ollut ratkaisuksi ongelmiin.

– Näyttää siltä, että Hallen ja Olivierin suhde on viimein tullut tiensä päähän, RadarOnlinelle kerrottiin jo heinäkuussa.

Halle Berry kuvattiin heinäkuussa myös ilman sormusta, eikä paria ole kuvattu yhdessä tammikuun jälkeen.

Halle Berrylle mahdollinen avioero olisi jo kolmas. Aiemmin hän on ollut naimisissa Eric Benétin (2001–2005) ja David Justicen kanssa (1992–1997).

Kovana naistenmiehenä pidetty Martinez on puolestaan heilastellut vuosien saatossa muun muassa laulaja Kylie Minoguen, malli Rosie Huntington-Whiteleyn, näyttelijä Mira Sorvinon, malli-näyttelijä Goya Toledon, näyttelijä Juliette Binochen sekä näyttelijä Michelle Rodriguezin kanssa.

Berry ja Martinez aloittivat seurustelun vuonna 2010 Dark Tide -elokuvan kuvauksissa, jossa he näyttelivät elokuvan pääosia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?