Laulajaparin sokkiero johtui pettämisepäilyistä – unelmaliitto muuttui viileäksi

rac

Julkaistu:

Yllätysero
Gwen Stefanin ja Gavin Rossdalen 13 vuotta kestänyt avioliitto päättyi yllättäen.
Gwen Stefani, 45, jätti maanantaina Los Angelesissa avioerohakemuksen miehestään, Bush-yhtyeen laulaja-kitaristista Gavin Rossdalesta, 49.

Ero tuli suurena sokkina, sillä Stefania ja Rossdalea on kuvattu unelmapariksi, jotka sopivat täydellisesti toisilleen, ja vielä vuoden alussa pari ylisti myös haastatteluissa liittoaan.

TMZ:n mukaan liitto ajautui kuitenkin karille jokin aika sitten, kun Stefani alkoi epäillä, että Rossdale pettäisi häntä. Siksi parin välit ovat olleet viime kuukausina viileät.

Lähipiiri kertoi TMZ:lle, että ero oli odotettavissa. Stefani oli tyytymätön siihen, että Rossdale oli paljon poissa kotoa Bush-yhtyeen kiertueen takia viime joulukuusta maaliskuuhun.

Stefanin kerrotaan painostaneen Rossdalea lopettamaan kiertueen kesken kaiken ja jäämään kotiin. Rossdale puolestaan piti Stefanin vaatimuksia tekopyhinä.


Gwen Stefani ja Gavin Rossdale aloittivat seurustelun vuonna 1995 ja he menivät naimisiin vuonna 2002. Heillä on kolme poikalasta, joista nuorin syntyi vuoden 2014 alussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt