Sokkiero! Laulajapari eroaa 13 aviovuoden jälkeen

rac

Julkaistu:

Ero
Laulaja Gwen Stefani ja rokkari Gavin Rossdale hakevat avioeroa.
Yksi viime vuosikymmenten tunnetuimmista musiikin rakkaustarinoista on saamassa päätöksen, kun laulaja Gwen Stefani jätti maanantaina Los Angelesissa avioerohakemuksen miehestään Bush-yhtyeen laulaja-kitaristista Gavin Rossdalesta 13 avioliittovuoden jälkeen. Asiasta kertoo muun muassa RadarOnline.

20 vuotta sitten toisensa tavanneet Rossdale, 49, ja Stefani, 45, avioituivat vuonna 2002 ja heillä on yhdessä kolme poikaa, 9-vuotias Kingston James McGregor, 6-vuotias Zuma Nesta Rock sekä 1,5-vuotias Apollo Bowie Flynn.


RadarOnlinen haltuunsa saamien eropaperien mukaan avioerohakemukseen ei ole merkitty tarkkaa päivämäärää erolle. Papereista selviää myös, että he hakevat lapsilleen yhteishuoltajuutta, eikä Stefani hae puolisoltaan elatusapua.

Pariskunnalla ei ole avioehtoa, joten he jakavat pariskunnan noin 123 miljoonan euron suuruisen omaisuuden puoliksi. Stefanin osuus kokonaisomaisuudesta on peräti 73 miljoonaa euroa.

Pariskunnan ero tulee sokkina, sillä Stefania ja Rossdalea on pidetty musiikkipiirien unelmaparina. Vain puoli vuotta sitten Stefani kertoi Today Show -ohjelmassa ylistäviä sanoja parin avioliitosta.

– Kun mietin suhdettamme, yksi sitä koossa pitävistä asioista on se, että haluamme samoja asioita. Haluamme molemmat olla naimisissa. Haluamme molemmat olla hyviä vanhempia, joten olen todella ylpeä siitä, mitä olemme saaneet aikaan. Alan itkeä, kun puhun tästä..., Stefani sanoi Today Show’ssa tammikuussa.

Myös Rossdale kehui tammikuussa vaimoaan.

– Hän on niin mahtava ihminen, että luulen hänen opettaneen minuakin tulemaan paremmaksi ihmiseksi, Rossdale sanoi tuolloin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt