Upea hääpari! Jere Karalahti vei vihille Nanna-rakkaansa – rakkauden malja kirkon portailla - Viihde - Ilta-Sanomat

Upea hääpari! Jere Karalahti vei vihille Nanna-rakkaansa – rakkauden malja kirkon portailla

Jere Karalahti, 40, ja Nanna Koivisto, 27, menivät lauantaina naimisiin Helsingin Johanneksenkirkossa.

1.8.2015 13:07

Helsingissä juhlitaan tänään kauniita kesähäitä. Jääkiekkoilija Jere Karalahti ja liikunnanohjaaja, fitnessurheilija Nanna Koivisto ovat menneet naimisiin.

Vuodenvaihteessa kihlautunut pari sanoi toisilleen ”tahdon” Helsingin Johanneksenkirkossa. Hääseremonia alkoi klo 12 ja kesti puolisen tuntia.

Sen jälkeen vastanaineet nostivat arvokkaasti maljan ja astelivat kirkon portaita alas juhlavieraiden hurratessa kuohuviinimaljat käsissään.

Onnellista hääparia odotti kirkon eteen parkkeerattu Mercedes-Benz, jolla vastanaineet lipuivat hiljalleen kohti varsinaista juhlapaikkaa. Häävieraille oli varattu kuljetukseen oma bussi.

Jere Karalahtea ja Nannaa odotti kirkon edessä musta Mercedes-Benz.­

Jere Karalahti ja Nanna Koivisto tapasivat vuonna 2013. Karalahti kosi Koivistoa uutena vuotena Ruotsin Jönköpingissä saatuaan siihen ensin luvan Koiviston isältä. Koivisto kertoi tuolloin yllättyneensä kosinnasta.

Karalahti kävi keväällä kypsässä 40 vuoden iässä rippikoulun saadakseen kunnon kirkkohäät - ja sellaiset hän toden totta sai. Helsingin Ullanlinnassa sijaitseva juhlava, 1800-luvun lopulla rakennettu ja tyyliltään uusgotiikkaa noudattava Johanneksenkirkko tarjosi vihkimiselle komeat puitteet.

Nannan morsiusneidot edustivat niin ikään valkoisissa puvuissa.­

Avioliitto on Karalahdelle toinen laatuaan. Hän erosi viime vuoden keväällä Susanna Karalahdesta, jonka kanssa ehti olla naimisissa kesästä 2000. Parilla on yhteinen tytär.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?