Janni Hussi veti tiukat rallipöksyt jalkaan – ”Valehtelisin jos väittäisin, ettei katseita tule” - Viihde - Ilta-Sanomat

Janni Hussi veti tiukat rallipöksyt jalkaan – ”Valehtelisin jos väittäisin, ettei katseita tule”

Fitnessmalli Janni Hussille Jyväskylän ralliviikonloppu tarkoittaa työkeikkaa.

Fitnesstähti Janni Hussi jakaa sunnuntaina Jyväskylän MM-rallin voittopokaalin. –Toivottavasti suomalaiselle. Sinilippua toivotaan korkeimmalle korokkeelle.­

31.7.2015 14:26

Rallitähtien Sebastien Ogierin ja Jari-Matti Latvalan taistellessa sorateiden herruudesta Jyväskylän keskustassa on pidot käynnissä. Siellä töitä paiskii fitnesstähti Janni Hussi pr-tiimeineen.

– Olemme täällä promohommissa. Teemme vip-houstausta (emännöintiä, toim. huom.) ja jaamme kuskeille sunnuntaina palkinnot, Hussi kertoo IS:lle.

Hän latasi torstaina ja perjantaina Instagramiinsa kuvamateriaalia, jossa Hussi tiimeineen poseeraa iloisesti kameralle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Valkoisiin sponsoripaitoihin ja tiukkoihin rallipöksyihin pukeutuneet kaunottaret ovat kuulemma herättäneet rallikansan keskuudessa huomiota.

– Valehtelisin jos väittäisin, ettei katseita tule. Kyllä sen tuntee, kun sellaista pientä bodychekkiä saa osakseen, Hussi naurahtaa.

Onko rallihuumasta nauttiva kansa osannut kuitenkin käyttäytyä?

– Kommentit ovat olleet pääasiassa asiallisia. Mutta kyllä me rallitytöt osataan pitää tarvittaessa puolemme, Hussi vakuuttaa.

– Vaikka olemme asiakaspalvelutyössä, niin ei meille ole oikeutta sanoa ihan mitä tahansa tai varsinkaan koskea. Siitä pidetään tiukka raja, mutta juttelemaan saa kyllä tulla – ja mielellämme me kyllä juttelemmekin.

Janni Hussi kertoo olevansa ensimmäistä kertaa ralleissa. –Täytyy myöntää, etten ole moottoriurheilua hirveästi seurannut. Mutta urheilutapahtumaan kuin urheilutapahtumaan syttyy kyllä pakosti livenä!­

Hussin mukaan Jyväskylässä on vallinnut ajoittaisesta sateesta huolimatta ”huikean hyvä tunnelma.”

– Täällä on ihan hirveä määrä ihmisiä. Vielä illallakin, kun laahustetaan ihan väsyneenä takaisin hotellille, niin kadut ovat aivan täynnä. Ja kaikilla on tosi hyvä fiilis, vaikka välillä vettä on satanut kuin saavista kaatamalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?