Ben Affleckin huhutaan pettäneen vaimoaan perheen kauniin lastenhoitajan kanssa – salasuhde jatkunut jo pitkään?

rac

Julkaistu:

salasuhde
Ben Affleckin ja Jennifer Garnerin unelmaliitto kariutui tänä kesänä. Affleck ja Garner ovat olleet vaitonaisia eron syistä, mutta Affleckilla huhutaan olleen säpinää useiden naisten kanssa vaimonsa selän takana.
Ben Affleckin ja Jennifer Garnerin erohuhut alkoivat jo keväällä, kun Affleckin kerrottiin karanneen lemmenlomalle salaperäisen naisen kanssa.

Kesäkuun lopussa Affleck ja Garner ilmoittivat eroavansa. Pari oli naimisissa kymmenen vuotta.


Kumpikaan ei ole halunnut kommentoida mahdollisia eron syitä, mutta Affleckin huhutuilla naisseikkailuilla, alkoholinkäytöllä ja uhkapeli-innostuksella uskotaan olleen osasyy eroon.

Keskiviikkona US Magazine kirjoitti Affleckilla olleen jo pitkään suhde perheen entisen lastenhoitajan kanssa.

US Magazinen mukaan Affleck ja Garner olivat keväällä palkanneet 28-vuotiaan Christine Ouzounian hoitamaan parin kolmea lasta. Affleck ystävystyi kauniin lastenhoitajan kanssa ja he viettivät paljon aikaa yhdessä. Lehden mukaan Affleck flirttaili avoimesti lastenhoitajalleen ja pian suhde syvenikin rakkaudeksi.

US Magazinen mukaan Garner sai tietää miehensä olevan kiinnostunut perheen lastenhoitajasta ja antoi Ouzounialle potkut.


Affleck on kuitenkin jatkanut lastenhoitajan tapailua. Pari kuvattiin viimeksi yhdessä pari viikkoa sitten:– Christine kertoi Benin olevan todella kiinnostunut hänestä. Hänen mukaansa kyseessä on tosirakkaus, Christine Ouzounian lähipiiristä kerrotaan US Magazinelle.

Katso lisää yhteiskuvia Affleckista ja lastenhoitajasta Daily Mailin sivuilta.

Lastenhoitaja esitteli pusukuvia

Ben Affleck on kiistänyt jyrkästi huhut salasuhteesta. Näyttelijä julkaisi keskiviikkona tulenkatkuisen tiedotteen, jossa hän ilmoittaa, ettei hän ole kiinnostunut uudesta suhteesta.

– Suhdeväite on täyttä puppua. Harkitsemme haastavamme US Magazinen oikeuteen, Affleck jyrisi, ja ilmoitti hänen olevan Ouzounian kanssa vain ystäviä.

Vaikka Affleck kiistää suhteen, ei se ole estänyt Christine Ouzounian ystäviä kertomasta amerikkalaislehdille yksityiskohtia parin salaisista tapaamisista. Ystävät paljastavat Affleckin varanneen aina hotellihuoneen parin tapaamisia varten.

– Christine on häneen rakastunut. Suhde on jatkunut jo jonkin aikaa, Ouzounian ystävät kertovat US Magazinelle.

Ystävien mukaan lastenhoitaja on esitellyt heille useita kuvia, joissa hän istuu Affleckin sylissä ja pari suutelee. Ouzounia on kertonut ystävilleen harrastaneensa Affleckin kanssa seksiä.

– Me varoitimme häntä, että hän särkee vielä sydämensä, Ouzouninan ystävät sanovat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt