Kris Jenner tapasi ensimmäisen kerran sukupuoltaan korjanneen Caitlynin – näki edellisen kerran ex-mies Brucena - Viihde - Ilta-Sanomat

Kris Jenner tapasi ensimmäisen kerran sukupuoltaan korjanneen Caitlynin – näki edellisen kerran ex-mies Brucena

Tosi-tv-perhe Kardashianeiden äiti Kris Jenner tapasi ensimmäistä kertaa ex-miehensä tämän sukupuolenkorjauksen jälkeen.

29.7.2015 23:22

Kris ja Bruce Jenner olivat naimisissa lähes 23 vuoden ajan ja kasvattivat tuona aikana katraan lapsia: yhteisiä sekä edellisistä suhteista olevaa jälkikasvuaan. Lopputuloksena oli Kardashianeiden klaani, jonka elämänvaiheista nimikkotelevisiosarja kertoo.

Pariskunta ilmoitti erostaan vuonna 2013 ja jakoi omaisuutensa sovussa. Krisin ja Brucen välit tulehtuivat kuitenkin pahasti, kun olympiavoittajanakin mainetta niittänyt Bruce ilmoitti korjaavansa sukupuoltaan naiseksi. Lehtitietojen mukaan uutinen tuli yllätyksenä Krisille.

Kesäkuussa Bruce kertoi olevansa vastaisuudessa Caitlyn ja Vanity Fair -lehti julkaisi näyttävästä naisesta upeita kuvia. Useat lehden vertasivatkin ex-pariskuntaa toisiinsa: Kumpi naisista on upeampi, 59-vuotias Kris vai 65-vuotias Cailtyn?

Naisten puhevälit ovat ilmeisesti nyt korjaantumaan päin, sillä TMZ-sivuston mukaan Kris vieraili ensimmäistä kertaa Caitlynin kotona keskiviikkona. Tietojen mukaan kaksikko ei ole tavannut sen jälkeen, kun molemmat puhuivat toisistaan ikävään sävyyn erilaisissa televisio-ohjelmissa.

Viihdesivusto kertoi Krisin mustan auton viipyneen hetken aikaa Caitlynin pihalla ja se kuvattiin poistumassa paikalta myöhemmin.

Ehkäpä välien lämpenemiseen on vaikuttanut Caitlynin muutama viikko sitten ESPY-urheilugaalassa pitämä tunteikas puhe, jonka loppupuolella Jenner herkistyi suuresti, kun hän alkoi kiittää perhettään, lapsiaan ja äitiään. Jennerin kaikki lapset olivat paikalla, ja tunnelma gaalassa puheen lopulla hyvin liikuttunut.

– Nyt tulee se vaikea paikka. Haluan kiittää perhettäni. Suurin pelkoni ulostulooni liittyen oli se, etten koskaan halunnut loukata sillä ketään – enkä etenkään perhettäni tai lapsiani. Halusin aina, että lapseni olisivat hyvin ylpeitä isästään ja siitä, mitä pystyin saavuttamaan elämässäni. Olette antaneet minulle niin paljon – niin paljon tukea. Olen niin kiitollinen, että olette kaikki elämässäni. Kiitos! Jenner sanoi lavalla kyyneleitä silmissään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?