Tuohtunut Jasmin Mäntylä: ”En elä sossun tai mieheni rahoilla” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tuohtunut Jasmin Mäntylä: ”En elä sossun tai mieheni rahoilla”

Julkkiskaunotar kertoo, että ihmiset syyttävät ja epäilevät hänen elävän miehensä tai sosiaalitoimen rahoilla.

28.7.2015 12:51

Julkkiskaunotar Jasmin Mäntylä, 32, kirjoittaa blogissaan raha-asioistaan. Mäntylä kertoo, ettei ole ikinä tavoitellut rahassa mitattavia rikkauksia. Blogikirjoituksessaan Mäntylä kertoo ihmisten jo useiden vuosien ajan syyttäneen hänen elävän ”sossun” sekä aviomiehensä rahoilla.

– Perustuen siihen, että en ole normaalissa 8-16 työssä. Mistäpä muualta sitä rahaa saisi?

– Luulevatko jotkut ihan tosissaan, että vuosien ajan olen kirjoittanut useampaakin blogia ihan vain huvikseni?

Englannissa 64-vuotiaan Dennis-miehensä kanssa asuva Mäntylä kertoo ansaitsevansa elantonsa muun muassa blogikirjoituksistaan sekä kuvauspalkkioista.

Dennis Bramley ja Jasmin Mäntylä Oulussa viime marraskuussa.

– Joten ei, en elä ”sossun” rahoilla tai millään muillakaan tuilla. En ole hakenut mitään, eikä minulle tienestien takia varmaan mitään myönnettäisikään. Kai niihinkin jokin raja on, maassa kuin maassa, Mäntylä toteaa.

– Mitä sitten tulee siihen väittämään, että puolisoni elättäisi minut? Sitä hän ei ainakaan niin yksioikoisesti tee, mutta yhteiset lomamatkamme hän kyllä kustantaa, samoin kuin useimmat ruokaostokset tms. Englannissa ollessamme. Itse sitten hoidan enemmän kotia ja kokkaan päivittäin, mutta eivätkö ne kuulukin kotirouvan tehtäviin? Meille se toimii ja se kai onkin tärkeintä.

Mäntylä kertoo tahtovansa tulevaisuudessa panostaa kahteen asiaan, jotka ovat politiikka Labour-puolueessa Englannissa sekä kirjoittaminen. Julkkiskaunotar painottaa, ettei ole ikinä tavoitellut elämässään materiaa, kuten merkkilaukkuja, arvoasuntoa tai hienoa autoa, eikä myöskään kadehdi, jos jollain toisella ihmisellä nämä asiat ovat.

Voit lukea koko blogikirjoituksen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?