HS: Tällainen oli Sillanpään ja Bjurströmin ensikohtaaminen laivabaarissa – ”Mä rakastuin suunnattomasti” - Viihde - Ilta-Sanomat

HS: Tällainen oli Sillanpään ja Bjurströmin ensikohtaaminen laivabaarissa – ”Mä rakastuin silmittömästi”

Elokuussa 50 vuotta täyttävä Jari Sillanpää ja Marco Bjurström tutustuivat toisiinsa 90-luvun alussa Silja Symphony -laivalla.

25.7.2015 10:22

Merellisessä ensikohtaamisessa miesten välille syttyi voimakas kipinä, ja ystävyys jatkuu edelleen, kertoo Helsingin Sanomat.

Katso HSTV:n oheiselta videolta, miten ystävyksiltä sujuu laituritanssi.

Jari Sillanpää ja Marco Bjurström muistavat yli 20 vuoden takaisen ensitapaamisensa pilkuntarkasti. Bjurström oli laivalla polttariseurueessa ja Sillanpää toimi baarimikkona, joka näki että polttariporukkaan pitäisi saada lisää vauhtia.

– Jari tajusi, että näitä täytyy rohkaista juhlimiseen. Hän pakotti meidät juomaan salmikkikossua, jonka hän oli kehitellyt laivalla, Bjurström kertoo.

Jari Sillanpäällä oli tunteikas ensitapaaminen Marco Bjurströmin kanssa 90-luvun alussa Silja Symphony -laivalla. Kuva on Himoksen Iskelmä Festivaalilta 26.6.2015.­

Sillanpää muistaa kohtaamisen tunteikkaammin. Mukana oli voimakasta tunteen paloa.

– Mä rakastuin silmittömästi, Sillanpää kertoo.

Marco Bjurström on saanut vastuulleen ystävänsä Jari Sillanpään 50-vuotissyntymäpäiväkeikan järjestelyt.­

Jari Sillanpää juhlistaa 16.8. Helsingin Olympiastadionilla 50-vuotissyntymäpäiväänsä. Suosikkiartisti on antanut hyvälle ystävälleen Marco Bjurströmille tärkeän luottotehtävän, johon kuuluu tulevan jättishow´n käsikirjoitus ja ohjaus.

– Halusin, että minulla on yksi turva, Sillanpää kertoo HS:n haastattelussa.

Sillanpää ei lepäile laakereilla ennen tulevaa elokuun keikkaspektaakkeliaan, vaan mies keikkailee ympäri Suomea tiiviillä aikataululla.

Tangokuninkaaksi vuonna 1995 kruunattu Sillanpää nähtiin myös tänäkin vuonna Seinäjoen Tangomarkkinoilla, jossa mies veti Tangokadun tupaten täyteen yleisöä.

Tangokuninkaaksi vuonna 1995 kruunattu Jari Sillanpää villitsi tänäkin vuonna yleisöä Seinäjoen Tangomarkkinoilla.­

Suomen menestyneimpiin sooloartisteihin kuuluva Sillanpää on ollut myös mukana keräämässä rahaa Lastensairaalalle peräti 160 000 euroa ja esiintyi kesäkuun alussa Olympiastadionilla Liv Aid Uusi Lastensairaala -hyväntekeväisyyskonsertissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?