Kirjailijapariskunnan ystävyys muuttui romanssiksi: ”Suhteemme syventyi kevään aikana” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kirjailijapariskunnan ystävyys muuttui romanssiksi: ”Suhteemme syventyi kevään aikana”

Kirjailijapariskunta Kjell Westö ja Eveliina Talvitie ovat löytäneet toisensa.

Kjell Westö ja Eveliina Talvitie seurustelevat.­

25.7.2015 8:42

– Kyllä me seurustelemme, Eveliina Talvitie myöntää Ilta-Sanomille.

Viestintäpäällikkö, tietokirjailija Eveliina Talvitie, 45, viihtyi viime viikolla Porissa töiden merkeissä, mutta vapaa-ajan hän vietti yhdessä Finlandia-palkitun kirjailijan Kjell Westön, 54, kanssa. Moni bongasi rakastuneen oloisen pariskunnan kuuntelemassa niin SuomiAreenan keskustelupaneeleita kuin Kirjurinluodon konsertteja.

– Kyllä me seurustelemme, kirjailijana itsekin kunnostautunut Eveliina Talvitie myöntää nyt Ilta-Sanomille.

Jo runsaat neljä vuotta sitten eronnut, 2006 Finlandia-palkinnon teoksestaan Missä kuljimme kerran saanut Kjell Westö ja Eveliina Talvitie ovat tunteneet toisensa nelisen vuotta ja olleet ystäviä.

IS:n tietojen mukaan pari kuitenkin alkoi liikkua yhdessä enemmän alkuvuodesta, ja kevään aikana he huomasivat viihtyvänsä toistensa seurassa todella hyvin. Näin ystävyydestä alkanut suhde muuttui syvemmäksi, romanssiksi. Nyt he siis seurustelevat.

– Suhteemme syventyi kevään aikana, mutta nyt en enempää tästä asiasta halua sanoa, viidettä kirjaansa kirjoittava Eveliina Talvitie sanoo ystävällisesti.

Pro Finlandia -mitalin 2008 saaneella Kjell Westöllä on edellisestä edellisestä liitosta kaksi poikaa. Eveliina Talvitie erosi avioliitostaan jo vuosia sitten.

Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?