Kansan suosikkiprinssi vietti syntymäpäiviään – kahteen vuoteen mahtunut runsaasti tähtihetkiä - Viihde - Ilta-Sanomat

Kansan suosikkiprinssi vietti syntymäpäiviään – kahteen vuoteen mahtunut runsaasti tähtihetkiä

Prinssi George täyttää tänään kaksi vuotta. Kansan rakastaman prinssin kahteen ensimmäiseen vuoteen on mahtunut jo runsaasti tähtihetkiä julkisuudessa.

22.7.2015 15:21

Ison-Britannian pikkuprinssi George Alexander Louis täyttää tänään kaksi vuotta. Kansan rakastama poika on kruununperimysjärjestyksessä kolmas isänsä Williamin ja isoisänsä Charlesin jälkeen.

Isäänsä prinssi Williamia huomattavasti ulkonäöltään muistuttava, tomera George on valloittanut brittien sydämet täydellisesti. Pienikin vilaus Georgesta julkisuudessa on saanut kansan ja median suorastaan sekoamaan.

Prinssi George tepasteli tomerana isänsä kädestä kiinni pidellen Charlotten ristiäisissä.­

Prinssi George hurmasi kansan viimeksi pikkusiskonsa prinsessa Charlotten ristiäisissä heinäkuun alussa. George oli puettu juhlan kunniaksi samannäköiseen asuun kuin isänsä William 30 vuotta sitten. Punaisissa shortseissa ja valkoisessa paidassa tepastellut George oli valokuvaajien ykköskohde.

Prinssi George vanhempiensa kanssa Lontoon luonnonhistoriallisessa museossa heinäkuussa 2014.­

Pikkuprinssi pääsi vierailemaan eläintarhassa Australiassa vanhempiensa kanssa huhtikuussa 2014.­

Georgesta otettiin ristiäispäivänä myös tämän virallinen syntymäpäiväkuva. Kuvassa George nojautuu riemukkaasti hymyillen isänsä sylistä kameraa kohti.

Katso kuva täältä!

– Tämä kuva vangitsee yhden hyvin onnellisen hetken herttualle ja herttuattarelle erityisenä päivänä, Kensingtonin palatsin tiedottaja sanoi kuvasta.

Samanvärisiin paitoihin puetut William ja George villitsivät kansan vilkuttelemalla yleisölle synnytyssairaalan edessä prinsessa Charlotten syntymäpäivänä.­

George varasti huomion myös synnytyssairaalalla saapuessaan isänsä sylissä tapaamaan ensimmäistä kertaa pikkusiskoaan. Iloinen pikkupoika vilkutteli yleisölle ja kuvaajille kuninkaallisin elkein.

George vietti lämmintä kesäpäivää poolotapahtumassa Englannin maaseudulla yhdessä perheensä kanssa kesäkuussa 2015.­

Myös Catherinen upea kunto pian synnytyksen jälkeen kiinnitti huomiota samassa poolotapahtumassa. Herttuatar synnytti prinsessa Charlotten toukokuussa.­

Hard to believe it's already been 2 years! Thanks for all your lovely birthday wishes #HappyBirthdayPrinceGeorge pic.twitter.com/WxfqM0tcOW— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 22. heinäkuuta 2015

Hovin virallisella Twitter-tilillä julkaistiin tänään päivitys Georgen syntymäpäivän kunniaksi. Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Prinssi Georgen tämänvuotiset syntymäpäiväjuhlat ovat pienet ja yksityiset. Matalan profiilin juhlat järjestetään herttuaparin kotona Anmer Hallissa Norfolkissa. Paikalle saapuvat ainakin Georgen ja Charlotten isovanhemmat äidin puolelta, Carole ja Michael Middleton.

Brittilehtien mukaan herttuatar Catherine vastasi itse perhejuhlan järjestelyistä ja tarjoilujen suunnittelemisesta.

Georgen viimevuotiset yksivuotisjuhlat järjestettiin Kensingtonin palatsissa virallisemmalla kaavalla. Itse kuningatar Elisabet saapui paikalle kunniavieraana.

Katso videolta tunnelmia prinsessa Charlotten ristiäisistä heinäkuun alusta.

Lähde: CBSNews, BBC News, Telegraph

Edit klo 16:00: Prinssi George täyttää tänään kaksi vuotta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?