Vesa Keskisen polttarit alkamassa pian! – ”Ei mitään ladies-juttuja tai dominoita” - Viihde - Ilta-Sanomat

Vesa Keskisen polttarit alkamassa pian! – ”Ei mitään ladies-juttuja tai dominoita”

Häistä on jo tovi, mutta kyläkauppias Vesa Keskinen juhlii vasta tänään viimeistä iltaansa poikamiehenä.

22.7.2015 15:36

Vesa Keskinen lähti tänään keskiviikkona Tuurista yhden aikoihin iltapäivällä ajelemaan kohti Hämeenlinnaa ja polttareitaan.

Keskinen ja yhdeksän läheistä ystävää tapaavat ensin Tampereella, jossa he nauttivat myöhäisen lounaan. Seurueelle on varattu keskustassa sijaitsevasta ravintolasta vip-tila.

Ravintolasta polttariseurueen noutaa ylellinen, Suomen pisimmäksi sanottu limusiini. Tampereelta kymmenhenkinen seurue suuntaa Hämeenlinnaan, jossa esiintyy australialainen AC/DC-yhtye.

– Samalla autolla hain Cicciolinan lentokentältä viime vuoden heinäkuussa! Keskinen paljastaa, että samalla menopelillä kuljetettiin Suomessa viime kesänä vieraillutta italialaista povipommia.

Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistossa järjestettävään konserttiin odotetaan peräti 55 000 kuuntelijaa.

– Meillä on aivan normaalit paikat, ei mitään vip-katsomoa. Hankin liput heti kun ne tulivat myyntiin, yhtyeen faniksi tunnustautuva Keskinen sanoo.

– Tämän päivän porukkaa yhdistävä tekijä on AC/DC. Kaikki polttareihini tulevat ystäväni tykkäävät yhtyeen musiikista – paitsi mauritiuslainen ystäväni Ian, Keskinen lisää naureskellen.

Pitkäaikainen ystävä Kari Haka toimi Keskisen häissä bestmanina. Keskinen kertoo tehneensä ystävänsä kanssa herrasmiesten sopimuksen jo 15 vuotta sitten, jolloin bestmanina ystävänsä häissä toiminut Keskinen lupasi, että polttareissa ei nähdä alastomia naisia – jos ystävä lupaa saman myös hänelle.

– Polttareissa ei tulla näkemään mitään ladies-juttuja tai dominoita, Keskinen painottaa.

– En kuitenkaan mene takuuseen, että minkäänlaisia yllätyksiä ei olisi luvassa, mies lisää.

Keskisen vaimo Jane on viimeisillään raskaana. Hänellä on toisen lapsen laskettu aika päivänä minä hyvänsä. Kyläkauppias kertoo, että on varautunut jättämään juhlat kesken, jos synnytys käynnistyy.

– Hämeenlinnasta ajaa Tuuriin reilu kahdessa tunnissa, Keskinen sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?