Plastiikkakirurgin tyly arvio Kylie Jennerin, 17, hurjasta muodonmuutoksesta: ”Vanhentaa 10 vuotta!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Plastiikkakirurgin tyly arvio Kylie Jennerin, 17, hurjasta muodonmuutoksesta: ”Vanhentaa 10 vuotta!”

Julkaistu: 22.7.2015 12:57

Kim Kardashianin pikkusisko Kylie, 17, on kokenut häkellyttävän muodonmuutoksen hyvin lyhyen ajan sisässä.

Kylie Jenner, 17, on eräs maailman seuratuimpia tosi-tv-tähtiä. Kardashian-klaanin kuopus on noussut nopeasti muoti-ikoniksi, jonka tyyliä nuoriso seuraa herkeämättä

Erityisesti Kylie Jennerin muhkeat huulet ovat herättäneet huhuja mahdollisesta plastiikkakirurgiasta.

Kylie kuvattuna aiemmin tänä kesänä.

Kylie kuvattuna aiemmin tänä kesänä.

17-vuotiaan nuoren naisen on huhuttu myös korjailleen rintojaan ja takapuoltaan kirurgin paikkeilla. Kylie on myöntänyt ottaneensa huulitäytteitä, mutta nimeää huulipunan ja rajauskynän olevan pusuhuulien salaisuus. Ulkonäkönsä muihin merkittäviin muutoksiin hän ei ole ottanut kantaa.

Useat yhdysvaltalaislehtien haastattelemat plastiikkakirurgit ovat arvioineet Kylielle mahdollisesti tehtyjä toimenpiteitä. Closer-lehden haastattelema kirurgi kuvailee Kylien ulkonäön muuttuneen parissa vuodessa niin paljon, että hän näyttää jopa kymmenen vuotta ikäistään vanhemmalta.

– Hän näyttää huomattavasti vanhemmalta. Epäilen tämän olevan plastiikkakirurgin aikaansaannosta. Kaikki täyteaineet vanhentavat häntä. Jos hän jatkaa tällä linjalla, niin hänen ihonsa kärsii vakavia vaurioita ja se voi tuoda hänelle ennenaikaisia ryppyjä, Mark Ho Asjoe arvioi lehdelle.

Kylien ulkonäkö on muuttunut parissa vuodessa huomattavan paljon. Kuva viime vuodelta.

Kylien ulkonäkö on muuttunut parissa vuodessa huomattavan paljon. Kuva viime vuodelta.

Vielä 2013 Kylie näytti hyvin erilaiselta.

Vielä 2013 Kylie näytti hyvin erilaiselta.

Yhdysvalloissa on pelätty Kylie Jennerin ajavan yhä nuoremmat turvautumaan eri toimenpiteisiin muokatakseen ulkonäköään. Keväällä sosiaalisessa mediassa levisi karmaisevin seurauksin Kylie Jennerin huulihaaste –niminen tempaus, jossa nuoret yrittivät kaikin keinoin saada itselleen samanlaiset huulet kuin Kylie.

Osa nuorista joutui tuolloin sairaalaan yrittäessään turvottaa huuliaan käyttämällä hyväkseen laseja ja pulloja, kun lasi olikin viiltänyt heitä kasvoihin.