Monacossa juhlitaan tällä viikolla jetset-häitä - Viihde - Ilta-Sanomat

Monacossa juhlitaan tällä viikolla jetset-häitä

Prinsessa Carolinen nuorin poika Pierre Casiraghi ja Beatrice Borromeo vihitään lauantaina Monacossa.

Pierre Casiraghi ja Beatrice Borromeo vihitään siviilimenoin lauantaina 25.7. Monacossa.­

19.7.2015 21:49

Monacoon kerääntyy ensi lauantaina liuta kauniita ja rikkaita ihmisiä, sillä lilliputtimaan ruhtinassukuun kuuluva Pierre Casiraghi ja hänen kihlattunsa Beatrice Borromeo sanovat toisilleen ”tahdon”.

Tilaisuuteen odotetaan satoja vieraita. Pariskunta vihitään lauantaina 25.7. siviilimenoin. Isompi kirkollinen häätilaisuus järjestetään elokuun alussa morsiamen synnyinmaassa Italiassa, Borromeon suvulle kuuluvalla Borromeo Islandilla.

Euroopan jetsetiin kuuluvat Beatrice Borromeo ja Pierre Casiraghi tulevat olemaan näyttävä hääpari.­

Pierre Casiraghi, 27, ja italialaiseen varakkaaseen aatelissukuun kuuluva Beatrice Borromeo, 29, ovat olleet yhdessä seitsemän vuotta. Pari tutustui toisiinsa milanolaisessa yliopistossa. Beatrice Borromeo on opiskellut oikeustieteitä ja journalismia, ja valmistui Columbian yliopistosta 2012.

Pierre Casiraghi ja hänen kihlattunsa Beatrice Borromeo juhlimassa lauantaina 11.7. ruhtinas Albertin kymmenen vuotta kestänyttä valtakautta.­

Monacossa juhlittiin viime viikonloppuna Pierre Casiraghin enon, ruhtinas Albertin kymmenen vuotta kestänyttä valtakautta. Albert on ollut myös mukana siskonpoikansa hääjärjestelyissä.

– Hääseremonia pidetään palatsin salongissa, ja sen jälkeen tilaisuus jatkuu rennon puutarhajuhlan merkeissä. Tämä on ollut Pierren ja Beatricen toive. Pidän parille myös lyhyen puheen ja nostamme heille maljan, ruhtinas Albert kertoi tulevista häistä People-lehdelle.

Pierre Casiraghi ja Beatrice Borromeo osallistuivat Luxemburgin prinssi Felixin ja Claire Lademacherin häihin syyskuussa 2013.­

Pierre Casiraghin kerrotaan toivoneensa häihinsä piknik-tyyppistä puutarhajuhlaa, sillä hän kasvoi maaseudulla Provencessa.

Ensi lauantaina vihittävän sulhasen isä italialainen Stefano Casiraghi menehtyi traagisesti moottoriveneonnettomuudessa vuonna 1990, kun Pierre oli kolmivuotias. Leskeksi jäänyt prinsessa Caroline kasvatti kolme lastaan Andrean, Pierren ja Charlotten Ranskan maaseudulla.

Lähde: Hello Magazine

Edit: Juttua muokattu 20.7.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?