Jane synnyttää koska tahansa – miten käy Keskisen polttareiden? - Viihde - Ilta-Sanomat

Jane synnyttää koska tahansa – miten käy Keskisen polttareiden?

Vesa Keskinen vakuuttaa kiitävänsä polttareistaan sairaalaan muutamassa tunnissa, mikäli synnytys käynnistyy.

Vesa Keskisen on määrä viettää poikkeuksellisesti häiden jälkeen pidettäviä polttareitaan keskiviikkona - mikäli Janen raskaus sen sallii.­

20.7.2015 16:00

Vesa Keskinen odottaa jännityksellä Jane-vaimonsa kanssa pian koittavaa toisen lapsensa syntymää.

Ennen synnytystä Tuurin kyläkauppiaan on kuitenkin määrä juhlia keskiviikkona 22. heinäkuuta yhdistettyjä polttari-varpajais-syntymäpäiväjuhlia rockyhtye AC/DC:n keikalla Hämeenlinnassa.

Koska synnytys saattaa käynnistyä hetkenä minä hyvänsä, on varasuunnitelmat kyseiselle päivälle laadittu tarkasti.

– En pelkää juhlien puolesta, koska minulla on luonnollisesti näiden kahden asian kanssa tärkeysjärjestys, Keskinen vakuuttaa.

– Olen varautunut siihen, että jos vauva päättää tulla kesken konsertin, niin olen muutamassa tunnissa mukana synnytyksessä. Edessä siis lienee Suomen historian rauhallisin yhdistetty polttari-synttäri-varpajaiskonserttireissu päivänsankarin osalta, Keskinen sanoo.

AC/DC ei vakuuta Janea

Vesa ja Jane uskovat kuitenkin, että vauva haluaa viihtyä äitinsä mahassa vielä muutaman päivän niin, että pariskunta voi yhdessä lähteä Tuurista kohti Seinäjoen sairaalaa torstaina tai sen jälkeen.

– Jane toivoo, että saisin viettää kesän ainoan poikieniltani ulkomaista mielibändiäni kuunnellen ja katsellen, Keskinen kertoo ja sanoo, että AC/DC:tä hän saa fanittaa rauhassa yksikseen.

– Jane kyllä tietää bändin, koska olemme katsoneet sitä myös videolta. Äijien ulkonäkökään ei tehnyt hänestä AC/DC-fania. Eikä Agnus Youngin kitarointi koulupuvussa, Keskinen hymyilee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?