Vuoden 2011 Miss Suomi -kilpailun perintöprinsessa Niina Lavoselle kävi köpelösti Pori Jazzeilla - Viihde - Ilta-Sanomat

Perintöprinsessalle kävi köpelösti Pori Jazzeilla

Vuoden 2011 Miss Suomi -kilpailun 1. perintöprinsessa Niina Lavonen kadotti Pori Jazzeilla omaisuuttaan.

Niina Lavonen meni perjantaina Pori Jazzeille suoraan Barcelonasta.­

19.7.2015 21:05

Niina Lavonen suuntasi perjantaina Barcelonan-lomaltaan Pori Jazzeille, joka kuuluu naisen kesän vakiokohteisiin. Lavonen huomasi perjantain ja lauantain välisenä yönä pankkikorttinsa kadonneen.

– Huomasin yöllä, että pankkikorttini on kadonnut. Suljin sen heti. Olin hakenut siellä juomaa ja hyppinyt sekä pomppinut niin, että korttini katosi, Lavonen kertoo Ilta-Sanomille.

– Minulle oli tullut yöllä työpuhelimeeni yksi puhelu, mutta en soittanut siihen takaisin. Jos korttini olisi löydetty, sillä ei kuitenkaan olisi ollut enää mitään käyttöä, Lavonen selvittää.

Niina Lavonen on Pori Jazzien vakiokävijä.

Pori Jazzzz! ☀️☀️ @johncunu Kuva, jonka Niina-Maria Lavonen (@ninnupinnu) julkaisi 17. 07ta 2015 klo 8.12 PDT

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pankkikortti ei ollut viikonvaihteessa ainoa asia, joka joutui naiselta kadoksiin.

– Menimme jatkoille yökerhoon, ja etsiessäni pankkikorttia, otin laukustani takin pois. Se sitten unohtui yökerhoon. Onneksi paikan omistajat ovat ystäviäni, joten sain takkini takaisin. Hukkasin Porissa myös aurinkolasini, mutta ne jäävät niin helposti jonnekin. En yleensä hukkaa tällä tavoin tavaroitani, mutta näinkin voi näköjään käydä.

Niina Lavonen viihtyi Porin Kirjurinluodolla.

Nautitaan nautitaan! 🙌 Kuva, jonka Niina-Maria Lavonen (@ninnupinnu) julkaisi 17. 07ta 2015 klo 7.45 PDT

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Porista kotoisin oleva Niina Lavonen pitää Pori Jazzeja ykkösfestareinaan.

– Olen ollut lukuisilla festareilla, mutta missään ei ole niin hienoa tunnelmaa kuin Porissa. Siellä oli perjantaina niin paljon ihmisiä ja upea ilma, Lavonen hehkuttaa.

Vuonna 2011 koettiin poikkeuksellinen tilanne, kun valtaapitävä Miss Suomi Pia Pakarinen luopui kruunustaan, jolloin Miss Suomeksi nousi 1. perintöprinsessa Sara Sieppi ja vastaavasti 1. perintöprinsessaksi Niina Lavonen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?