Kylie Minogue julkaisi iloisen mutta viluisen kuvan Pori Jazzeilta – ”Tanssimme lavan reunalla” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kylie Minogue julkaisi iloisen mutta viluisen kuvan Pori Jazzeilta – ”Tanssimme lavan reunalla”

Pori Jazzin torstain pääesiintyjänä konsertoiva australialaispoppari Kylie Minogue julkaisi torstaina kuvia Suomen visiitiltään.

16.7.2015 19:10

Kylie Minogue julkaisi torstaina alkuiltapäivällä kuvan Porista, festivaalin backstage-alueelta. Myöhemmin alkuillasta Minogue julkaisi uuden kuvan alueelta. Kuvasta päätellen laulaja vietti edelleen aikaa lavan takana.

47-vuotias Minogue oli varautunut Suomen heinäkuuhun farkuilla ja neulepaidalla sekä kietonut kaulaansa suuren huivin. Porissa oli torstaina 18 astetta lämmintä ja puolipilvistä.

Minogoue on selkeästi viihtynyt Suomessa, sillä molemmissa kuvissa laulaja vaikuttaa olevan erittäin hyvällä tuulella.

Minogue kertoo myös kuunnelleensa Alabamasta kotoisin oleva vokalistilegenda Candi Statonin keikan. Kuvassa muusikot poseeraavat yhdessä.

– Candi Staton bändeineen, mukaan lukien hänen poikansa, rumpali Marcus Williams. He olivat käsittämättömiä. Seany ja minä tanssimme lavan reunalla, Minogue ylisti.

IS:n tietojen mukaan laulaja saapui Suomeen keskiviikkona yksityiskoneella ja yöpyi viime yön Tampereella.

Hän matkusti torstaina aamulla Poriin, missä hän tekee show’nsa viimeistelyharjoitukset bändinsä ja tanssijoidensa kanssa. Kylien kanssa Suomeen matkusti noin 40-henkinen tiimi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?