Maailmantähdet hulluina Minna Parikan kenkiin – ”Hänellä tahtoisin nähdä kenkäni” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maailmantähdet hulluina Minna Parikan kenkiin – ”Hänellä tahtoisin nähdä kenkäni”

Hiljattain rumpali Jussi69:stä eronneella kenkäsuunnittelija Minna Parikalla pitää kiirettä, sillä useat maailmantähdet ovat ihastuneita hänen kenkämerkkiinsä.

15.7.2015 6:00

Useat maailmantähdet kuten poptähti Lady Gaga, huippumalli Cara DeLevingne ja laulaja Taylor Swift ovat ihastuneet Minna Parikan suunnittelemiin kenkiin. Sievistä pupukorvaisista kengistä on tullut jopa niin suosittuja, että brittilehti Daily Mail käytti hiljattain kengistä nimitystä ”It-shoes” eli ne kengät, joissa kaikki vähääkään tyylitietoiset tahtovat tepastella. Persoonallisia kenkiä on aiemminkin esitelty kansainvälisissä muotilehdessä kuten Voguessa ja Ellessä.

Kymmenen vuotta sitten oman kenkämerkkinsä perustanut Parikka on innoissaan menestyksestä.

– Kun julkkikset käyttävät kenkiä se tuo lisänäkyvyyttä brändille, etenkin nykyään sosiaalisessa mediassa. Tuntuu kyllä upealta ja tähänhän me olemme koko ajan tähdänneet, Parikka sanoo.

Kun brittiläinen huippumalli Cara DeLevingne kuvattiin Bunny Sneakers -tennarit jalassa useamman kerran, räjäytti se kenkien myynnin verkkokaupassa.

Cara DeLevingne on ihastunut Bunny Sneakers -kenkiin ikihyviksi. Sen lisäksi että huippumalli on kuvattu kengät jalassa lukuisia kertoja, on hän itse hehkuttanut kenkiä muun muassa julkaisemalla niistä kuvia Instagram-tilillään.­

– Yleensä julkkisten stylistit bongaavat kengät ja ovat yhteydessä Lontoossa toimivaan pr-toimistoomme, Parikka sanoo ja kertoo, ettei ole vielä tavannut kasvotusten kenkiinsä ihastuneita maailmantähtiä.

Yksi maailmantähti on sellainen, jonka jalassa Parikka vielä tahtoisi kenkänsä nähdä.

– Beyoncé on kestosuosikkini ja olisi tosi makeaa, jos hän käyttäisi kenkiäni.

Myös Minna Parikka on jakanut kenkiään käyttävien maailmantähtien kuvia Instagramissa:

Cara DeLevingne:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Myös englantilainen laulaja-lauluntekijä Ella Eyre on ihastunut Bunny Sneakers -tennareihin:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Räväyttävästä tyylistään tuttu Lady Gaga suosi Parikan Shoe-shi -korkokenkiä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?