Saara Aalto etsii tyttöystävänsä kanssa uutta asuntoa – taustalla erikoinen syy - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aalto etsii tyttöystävänsä kanssa uutta asuntoa – taustalla erikoinen syy

Laulaja etsii Meri-puolisonsa kanssa suurempaa asuntoa.

13.7.2015 18:19

Laulaja Saara Aalto etsii Meri-puolisonsa kanssa suurempaa vuokra-asuntoa Tori.fi-sivustolla. ”Luotettava pariskunta etsii tilavaa 3H-4H asuntoa” on Aallon jättämä ilmoitus otsikoitu. Ilmoituksen kuvassa Saara ja elämäntaitovalmentajana sekä personal trainerina työskentelevä Meri poseeraavat iloisesti hymyillen. Itseään luotettaviksi, positiivisiksi ja rauhalliseksi asukkaiksi kuvailevat Saara ja Meri kertovat etsivänsä asuntoa mahdollisimman läheltä Helsingin keskustaa.

– Nykyinen asuntomme käy nyt liian pieneksi, koska tarvitsemme ylimääräisen työhuoneen ja lisää tilaa esiintymisasuille/vaatteille, kerrotaan tekstissä.

Näyttävistä esiintymisasuistaan tunnettu Saara Aalto kertoo Ilta-Sanomille säästäneensä kaikki esiintymisasunsa viimeisen kymmenen vuoden ajalta.

– En ole laskenut kuinka paljon niitä on, mutta kymmeniä ainakin. Ne vievät paljon tilaa, kun ne ovat niin isoja ja osa melko pitkiä. Nyt niitä roikkuu pitkin seiniä ja ties missä, Aalto kertoo.

– Meri on nyt joutunut sopeutumaan mekkojen määrään, vaikkei hän niistä ole sanonutkaan. Ehkä yleisesti ottaen hän on vinkannut, että olisi välillä hyvä laittaa vanhaa tavaraa kuten vaatteita pois. Olenkin kyllä tsempannut siinä viime aikoina.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Työhuonetta tarvitsevat sekä Saara että Meri, koska kumpikin työskentelevät kotoa käsin.

– Tarvitsen huoneen, jossa pystyn säveltämään ja tekemään toimistotöitä. Meri työskentelee myös kotona ja ei hänkään pysty keskittymään, jos vain sävellän hänen vieressään

Uusiin neliöihin pariskunnan kanssa muuttaa myös Merin viisivuotias Liisa-koira.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Saara Aalto julkisti suhteensa Meriin 28-vuotissyntymäpäivänään viime toukokuun alussa rakkaudentäyteisellä Instagram-kuvallaan. Aallon ensirakkaus vuoden 2014 tangokuninkaan Teemu Roivaisen kanssa kesti yhdeksän vuotta.

Aalto on aiemmin kertonut julkisuudessa uuden suhteensa julkituomisen olleen suuri helpotus itselleen.Tällä hetkellä kaksiossa asuvan pariskunnan arki sujuu Aallon mukaan ”aivan ihanasti.”

– Olemme nauttineet kesästä ja yhdessäolosta. On ihanaa, kun saamme nyt olla vapaasti yhdessä, Aalto kertoo.

Videolla Saara Aalto kertoo suhdepaljastuksestaan Nelosen haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?