Albertin ja Charlenen kaksoset ovat kasvaneet huimasti – olivat mukana isänsä juhlallisuuksissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Albertin ja Charlenen kaksoset ovat kasvaneet huimasti – olivat mukana isänsä juhlallisuuksissa

Monacossa juhlittiin viikonloppuna ruhtinas Albertin kymmenettä vallassaolovuotta.

12.7.2015 20:49

Ruhtinas Albertin kymmenettä vuotta vallassa juhlistettiin Monacossa viikonloppuna.

57-vuotiaan Albertin rinnalla juhlallisuuksissa nähtiin myös vaimo Charlene sekä pariskunnan joulukuussa syntyneet kaksoset, prinssi Jacques ja prinsessa Gabriella. Seitsenkuiset kaksoset oli suojattu paahtavalta auringonpaisteelta katoksen lipan alle.

Kaksikosta ensimmäisenä syntynyt Gabrriella oli puettu vaaleanpunaiseen hellemekkoon ja veli Jacques vietti päivää vaaleassa shortsiasussa. Pieni poika otti tilaisuuden rennosti ja väsähti juhlallisuuksien aikana lastenhoitajan syliin, eikä välittänyt kuumuudesta tai väenpaljoudesta.

Kaksosia ei ole juurikaan näkynyt julkisuudessa heidän syntymänsä jälkeen, joten pienokaisten osallistuminen juhlallisuuksiin oli iloinen yllätys kansalaisille. Lapset nähtiin parvekkeella hoitajiensa kanssa.

37-vuotias Charlene nähtiin viikonloppuna paikalla edustavana. Vaaleaan kotelomekkoon pukeutunut Charlene piti tummia aurinkolaseja koko tilaisuuden ajan.

Charlene on kertonut nauttivansa äitiydestä ja hän on kertonut löytäneensä itsestään uusia puolia.

– Vahva suojeluvaisto heräsi samalla hetkellä, kun he syntyivät. Vahva side yhdistää meitä ja he ovat prioriteettini ja vastuullani seuraavat vuodet, Charlene kertoi kaksosten syntymän jälkeen.

Edellisen kerran kaksoset nähtiin julkisuudessa toukokuussa, kun Monacossa vietettiin heidän ristiäisiään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?