Jannika B iloitsee tangokuningas-ystävänsä voitosta – ”Ei tämä mikään yllätys ollut” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jannika B iloitsee tangokuningas-ystävänsä voitosta – ”Ei tämä mikään yllätys ollut”

Jannika B iloitsee Aki Samulin voitosta, mutta missasi suoran televisiolähetyksen vauvakutsujensa vuoksi.

12.7.2015 18:13

Seinäjoen Tangomarkkinat huipentuivat lauantai-iltana, kun 32-vuotias Aki Samuli kruunattiin tangokuninkaaksi. Ravintolatoimenjohtajana siviilissä työskentelevä Samuli oli kilpailun ennakkosuosikki ja yleisön suosikki -äänestyksessä mies rohmusi äänistä peräti 48 prosenttia jättäen loput viisi finalistia kauas taakseen.

Ilta-Sanomien haastattelussa Samuli kertoi saaneensa lopullisen sysäyksen Tangomarkkinoille osallistumisesta hyvältä ystävältään laulaja Jannika B:ltä.

– Olen keikkaillut vain vähän aikaisemmin, pääosin olen ollut pitkään ravintola-alalla. Lopullinen sysäys Tangomarkkinoille lähti lopulta siitä, kun olin kahvilla Jannika B:n kanssa. Hän on hyvä ystäväni, ja sanoi minulle, että sinä hukkaat koko elämäsi tuohon miettimiseen. Kohta huomaat, että olet viisikymppinen ja edelleen mietit, että uskaltaisiko sitä vai ei, Aki kertoi IS:n haastattelussa Seinäjoella.

Jannika B iloitsee ystävänsä voitosta

Parhaillaan taukoa pitävä Jannika B kertoo IS:lle olevansa äärimmäisen onnellinen ystävänsä voitosta. Ystävykset tutustuivat reilut kaksi vuotta sitten Samulin pyörittämässä lahtelaisessa ravintolassa, jossa pop-laulaja oli tuttu näky. Ruokien lisäksi artisti tykästyi Samuliin, jossa näki heti potentiaalia.

– Olen äärimmäisen onnellinen Akin puolesta, mutta ei tämä mikään yllätys ollut. Uskoin hänen voittoonsa. Jos en olisi uskonut, olisin kehottanut häntä pysymään entisessä työssään, Jannika B kommentoi IS:lle.

– Aki on myös haaveillut kauan muusikon urasta, mutta se lopullinen rohkeus vain puuttui. Keskustelimme hänen kanssaan asiasta ja sanoin vain, ettei se asia miettimällä parane. Keskustelimme myös siitä, että on hyväksyttävä epäonnistumisen mahdollisuus, mutta kannattaa ehdottomasti yrittää.

Tangokuningatar Susanna Heikki onnitteli tuoretta tangokuningasta Aki Samulia Seinäjoen Tangomarkkinoilla.­

Tangoja vauvakutsuilla

Esikoistaan muusikko Toni Wirtasen kanssa odottava Jannika ei katsonut Tangomarkkinoiden kuningasfinaalia televisiosta, mutta kuunteli lähetystä intensiivisesti radiosta.

– Samaan aikaan vietettiin vauvakutsujani. Istuimme läheisten ystävieni kanssa ulkoporealtaassa ja kuuntelimme samalla lähetystä.

Jannikan mukaan häntä ja tuoretta tangokuningasta yhdistää nyt se, että he ovat kummatkin ”repäisseet” ison muutoksen omassa elämässään ryhtymällä muusikoiksi ja jättämällä entisen taakseen.

Entä aikooko Jannika jatkossa neuvoa ystäväänsä esimerkiksi muusikon uraan ja julkisuuteen liittyvissä asioissa?

– Minusta tuntuu, että itsekin harjoittelen vielä muusikkona oloa sekä kuinka suhtautua julkisuuteen. Minusta hän voi ainakin saada hyvän keskusteluystävän, Jannika tuumaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?